Hvordan kan jeg måle en pc fan ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-12

Computerhardware genererer en masse varme , som kan forårsage den hardware inde i sagen til at overophede . Hvis der ikke gøres noget , overophedning vil medføre hardwarefejl . En PC ventilator cirkulerer luft gennem computeren , holde hardware cool . Når en pc fan ophører med at arbejde , skal du installere en ny fan , der matcher den knækkede fan 's højde , bredde og tykkelse . Korrekt måling af knuste fan vil sikre den nye ventilator passer ind i computeren og giver den korrekte mængde luft cirkulation

Du skal bruge: .
Metrisk målebånd .


1 .
Mål afstanden på tværs af bredden af blæseren , herunder blæseren tilfælde med en metrisk målebånd . Bemærk den dimension i millimeter . Sørg for, at målebåndet krydser midten af fan , hvis du har en rund eller oval fan sag .
2 .
Træk metriske målebånd på tværs af fan sagen . Bemærk højden dimension ventilator . Som tidligere nævnt , skal du sørge for målebåndet krydser midten af blæseren på runde eller ovale fan tilfælde .
3 .
Mål tykkelsen af fan sagen .
4 .
Runde højde , bredde og tykkelse dimensioner til nærmeste tiendedel . For eksempel , måling af en fan sag 68 mm ved 68 mm med en tykkelse på 32 millimeter ville svare til en 70- mm blæser med en tykkelse på 30 mm .

gode råd og advarsler


  • Fjern blæseren fra pc'en for at få nøjagtige målinger .


  • Previous:nothing Next:hvordan du aktiverer din indre drev i en ekstern usb     

    Kommentarer

    Code:
    change