Hvordan kan jeg sammenligne 1tb ekstern drev på en mac & firewire ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-06

En bred vifte af eksterne FireWire -drev er tilgængelige for Macintosh , der spænder i størrelse , pris og andre funktioner . Hvis du allerede har fastslået, at du har brug for en en-terabyte -drev ( 1. 024 gigabyte ) , kan du sammenligne andre funktioner i de drev mod deres omkostninger at fastslå, hvilket bedst kan opfylde dine behov
1 .
Kortlægning af en række online forhandlere for at få en idé om den aktuelle prisniveau for en-terabyte -drev . Et glimrende sted at starte er DealMac , som giver en daglig Roundup af de nuværende tilbud fra mange Macintosh og generel edb- forhandlere, og som ikke er tilknyttet nogen af dem . Apple Store er normalt i den øvre ende af prisintervallet , men kan tilbyde attraktive kundeservice politik i forhold til andre detailhandlere , især hvis der er en fysisk butik i dit område .
to .

Beslut , om overførsel er en funktion , som du ønsker for dit drev . Nogle mobile drev er drevet ud af FireWire -drev bus , så de kan transporteres rundt uden yderligere kabler . Andre er designet til at være mindre end desktop -drev , men kan kræve yderligere kabler . Portabilitet vil normalt kommer med enten en langsommere kørehastighed end en stationær kørsel , eller en højere pris .
3 .
Sammenlign hastigheder på de drev , du overvejer. Den første måling er RPM ( omdrejninger i minuttet ) , som måler, hvor lang tid det tager for drevet hoveder til at nå dele af disken . 7. 200 er standard for desktop -drev, mens 5. 400 er almindelig i laptop og energibesparende drev . Overvej dette , sammenholdt med drevet erklærede læse og skrive hastigheder , der kombinerer RPM med andre tekniske faktorer til at vurdere den teoretiske maksimale hastighed på drevet .
4 .
Undersøg , om du har brug for tilslutning ud over FireWire . Nogle Macintosh -modeller har ikke FireWire indbygget , så et drev, der byder på både FireWire og USB kapacitet vil blive mere fleksibel med din fremtid computer køb . Ligeledes FireWire selv kommer i to hastigheder ( 400 og 800 , måle deres maksimale hastighed i megabit per sekund ) , så overvej om du vil have hurtigere FireWire 800 version , selvom din nuværende Macintosh kun har FireWire 400 . ( FireWire 800 er lige op kompatibel med FireWire 400 med den rigtige kabler . )


Previous:nothing Next:hvordan du opretter forbindelse dual monitors til en dell computer 

Kommentarer

Code:
change