Hvordan løser jeg på en tast på en Compaq V5000 ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-12

Når der er et problem med tastaturet på en stationær computer , kan brugerne blot kassere den mislykkede tastaturet og købe en anden for et par dollars . Men når det tastatur er knyttet til en bærbar computer , udskiftning procedurer er lidt mere kompliceret og lidt dyrere . Før simpelthen kassere tastaturet på din V5000 laptop og købe en anden , betaler det sig at tage lidt tid at løse problemet nøglen

Du skal bruge: .
Trykluft


1 <. br >
Luk ned V5000 og fjern netledningen fra bagsiden af kabinettet . Flip den bærbare computer over og flytte batterirummet håndtaget til den ulåste position . Fjern batteriet , og sæt den til side .
2 .
Drej den bærbare computer højre side opad , og åbn sagen helt så enheden ligger fladt på en fast overflade . Forsigtigt spray området omkring ikke-funktionelle nøgle med komprimeret luft . Hold dåsen af luft omkring en mund fra de centrale og benytte korte sæt for at løsne snavs eller madrester .
3 .
Grib fat i bærbare forsigtigt og vend det på hovedet . Ryst den for at fjerne enhver forrykke snavs . Udskift netledningen og batteriet og teste den bærbare computer . Gå videre til næste trin , hvis nøglen virker stadig ikke .
4 .
Sæt en lille flad skruetrækker under problemet nøglen og omhyggeligt nå under nøgle med en pincet ; fjerne snavs partikler , der forhindrer nøglen fra at trykke helt ned
.


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg måle en pc fan ? 

Kommentarer

Code:
change