Sådan fejlfinder du en hk laser jet 5si

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-28

Hewlett-Packard 5Si er en farve laser printer, der har en 100- arks medier bakke og to 500- arks papirbakker . Den 5Si kan udskrive op til 9,5 sider pr minut på den hurtigste indstilling og har en 60-sekunders opvarmningstid . Problemer, der opstår med 5Si skal først diagnosticeret for at bestemme mulige årsager til problemet. Gennemfør fejlfinding proces at reparere eller løse problemet , efter kilden til problemet er blevet identificeret
1 .
Sæt netledningen i en stikkontakt med jordforbindelse , hvis printeren ikke tænde . Sæt den anden ende i strømporten på bagsiden af printeren .
2 .
Tryk alle tasterne på kontrolpanelet for at se, om man sidder fast , hvis kontrolpanelets display er tom eller forvansket . Ved at trykke hver tast vil få dem alle i deres rette position .
3 .
fast lukke topdækslet og alle de døre, hvis printeren ikke kan udskrive en side . Udskriftsjobbet kan ikke starte , hvis nogen af dørene eller topdæksel er åbent.
4 .
Tilføj en ny tonerpatron , hvis " Toner snart tom " vises på displayet . Toneren niveau vil snart løbe ud, når denne meddelelse vises .
5 .
Læg den ønskede papirtype i skuffen indiceret, hvis en " Load Bakke " vises på displayet . Det budskab vil angive, hvilke bakke behov papir samt hvilken type medie skal indlæses . Tryk på "Select" knappen for at tilsidesætte meddelelsen og udskrive på det papir , der aktuelt er lagt i den angivne bakke .
6 .
Tryk på " On Line " -knappen , hvis ordet "Klar " vises ikke på skærmen . Printeren udskriver ikke , hvis det er offline .
7 .
Sluk printeren og tilbage på, hvis blanke sider udskrives . Dette nulstiller elektronikken i printeren, og bør løse problemet . Alternativt skal du sørge for toneren er installeret korrekt og ikke er tom .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere en harddisk helt 

Kommentarer

Code:
change