et flashdrev & virus

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-07

USB -flashdrev ( også kaldet tommelfinger drev ) er bærbare lagringsenheder , som tilsluttes en computers USB- port . De er vant til at gemme og overføre data mellem computere . Fordi mange mennesker bruger dem , er de i stigende grad ansvarlige for spredning af virus

sprede virus

Kopiering en inficeret computer filen på et flash-drev vil få virussen at sprede sig til en anden computer , der sluttes til enheden . Computere inficeret med virus på internetcaféer og andre offentlige steder kan derfor forårsage malware til at spredes hurtigt .

Overvejelser

Flash- drev virus kan formere sig , fordi mange computerbrugere kun forbinder vira og spyware med e-mail vedhæftninger og ondsindede websteder . De kan ikke indse, at det er lige så vigtigt at scanne flashdrev for virus og at være på vagt over for kopiering af data fra andre folks flash -drev .

Forebyggelse /Solution

Trend Micro Inc. , som gør antivirus -software , rådgiver folk til ikke at dele deres flash -drev i flæng . Antivirus software programmer kan også forhindre spredning af ondsindede programmer via flash -drev . Må ikke åbne filer gemt i en flash -drev , før du scanner dem for virus .


Previous:nothing Next:Hvordan fjerner jeg drejefoden på en HP M70 skærm ? 

Kommentarer

Code:
change