fejlfinding af papir rynker i en laserprinter

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-05

Laser printere bruger en række komponenter , herunder et laserlys og en varmeenhed , til at overføre tekst og billeder på papir . Opvarmningen enhed , der er kendt som en fuser , sæler toneren på papiret . Når printerens interne komponenter er snavsede eller tilstoppede , papiret begynder at rynke . Rynker opstår også, når rullerne inde i printeren trækker papiret gennem forkert . Rynker ikke kun skader papiret , men forårsager også papirdele at forurene printerens interne dele

Du skal bruge:
Latex handsker .
Isopropylalkohol ( 99 procent ) .
Tre bløde klude eller klude .
Lommelygte.

Rengøring Tromler og Papir Sti


1 .
Sluk din laserprinter ved at trykke eller vippe "On /Off " knappen på forside , ryg eller siden . Tag strømkablet og lad din printer cool for fem til 10 minutter .
2 .
Åbn din tonerpatron dør i fronten eller på toppen af printeren. Fjern patronen og læg den til side . Bær latex-handsker til at holde hænderne fra at få beskidte .
3 .
anvende to spsk . af isopropylalkohol ( kan købes på hardware og hjem forbedring butikker ) til en blød klud eller klud .
4 .
Brug en lommelygte til at finde papiret rullerne inde i printeren . Rullerne er gummi med metal ender . Tør ruller og plastic omkring dem med alkohol-gennemblødt klud eller klud .
5 .
Fold klud eller klud i halve og anvende en spsk . af isopropylalkohol . Tør ydersiden af tonerpatronen . Bemærk : isopropylalkohol tørrer hurtigt --- du behøver ikke at bekymre sig om det indvendige af din printer ophold våd .
6 .
Sæt tonerpatronen og luk din printer . Vend printeren rundt , så bagsiden af enheden vender mod dig . Åben alle døre på bagsiden af printeren og bruge lommelygten til at finde ruller , hvis der er nogen .
7 .
Fold kluden i halvdelen eller brug en ren klud eller klud . Anvendelse to spsk . af isopropylalkohol på kluden . Tør papiret rullerne og alle plastik rundt rullerne med alkohol-gennemblødt klud .
8 .
Luk døre og tænde printeren rundt , så forsiden af enheden vender mod dig . Tænd din printer og udskrive en test dokument ved hjælp af computerens tekstbehandling pakke eller tekst editor , for at se om papiret er stadig rynker .

Hvis det er , gå videre til "Rengøring af papirbakken, og udskiftning af papir. "

Rensning af papirbakken, og udskiftning af papir


1 .
Sluk og afbryd din laserprinter . Fjern papirskuffen eller bakker ved at trykke på knappen på forsiden af hver bakke og trække det lige ud .
2 .
Fjern papir og læg den på et tørt , køligt sted . Fugtigt papir vil rynke inde i printeren .
3 .
Påfør 2 spsk . af isopropylalkohol til en ren, blød klud . Tør papirbakken 's metalkomponenter og eventuelle ruller for enden af bakken .
4 .
Fyld papirbakken med nye laser eller kopimaskine papir og skub det tilbage i printeren . Sæt stikket i printeren, og tænd den .
5 .
Udskriv en prøve dokument for at se om papiret er stadig rynker . Hvis det er tilfældet , skal dit laserprinter 's fuser erstatning . Konsultere din printer manual for den specifikke del nummer og bestilling eller køb informationer .

gode råd og advarsler


  • Efter køb af nye laser eller kopimaskine papir , skal det opbevares på et køligt , tørt sted at holde fugt og temperatursvingninger fra får det til at krølle .


  • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller du en Linksys kabelmodem     

    Kommentarer

    Code:
    change