forskellen mellem inkjet & deskjet

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-11

Udtrykket " inkjet "henviser til en type printer teknologi , mens " Deskjet " er en mærkevare inkjet printer produceret af HP . Inkjet printere er den mest almindelige type af printere , og de virker ved at sprøjte små dråber af blæk på papiret

Historie

Producenter udviklede den første inkjet printere , der kan udskrive computerbilleder i slutningen af 1970'erne . De begyndte at sælge dem på markedet i 1980'erne . HP introducerede Deskjet i 1988 til en pris af 995 dollar . Det kunne kun udskrive omkring to sider i minuttet . En 2010 model Deskjet printer koster så lidt som $ 30 og udskriver så mange som 30 sider i minuttet .

Typer

Andre selskaber udover HP fremstiller blækprintere , såsom Epson , Lexmark og Canon . HP sælger også andre typer inkjet printere , som Officejet , Photosmart og Designjet .

Teknologi

Inkjet -printere udnytte thermo teknologi . Blækket er opvarmet , hvilket medfører en boble til at danne , som derefter sprænger , at tvinge en lille dråbe af blæk . Printeren tager et halvt sekund til at fuldføre en vandret knalde på en side . Tusindvis af blækdråber vil blive fundet på en færdig side .

Den Deskjet

HP Deskjet er blandt de mest solgte mærker af printere . Denne forbruger grade printer er annonceret som HP 's mest omkostningseffektive linje. Photosmart henvender sig til folk , der ønsker at lejlighedsvis udskrive billeder samt dokumenter i hjemmet, og Officejet er den bedste løsning for små virksomheder , da det udskrives hurtigt og kan håndtere en større mængde end den Deskjet .


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner batteriet i en Toshiba Tecra a4 

Kommentarer

Code:
change