hastighed test for tastaturer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-04

De, der ønsker at lære at skrive hurtigt og effektivt vil måske gerne teste sig selv med en hastighed test . Disse test giver dig resultatet af din skrivehastighed , sammen med din præcision og ydeevne . De fleste af den hastighed tastaturet test gratis at prøve online . Nogle hjemmesider kan også omfatte yderligere ressourcer såsom uddannelse software , certificeringsprogrammer og skrive spil . Dette bidrager til at forbedre din skrive færdigheder for at udføre i din nuværende eller fremtidige karriere .

10 hurtige fingre Speed Test

Brugere har mulighed for at teste deres skrivefærdigheder med denne gratis online test . Det vil give dig en sætning til at skrive i en kort tid . Denne test er ikke garanti for, at brugerne vil nogensinde score en 100 procent . Men den test gør det muligt for brugerne at finde ud af, hvor hurtigt de type . Brugere kan øge deres skrive hastighed ved at tage testen flere gange . 10 hurtige fingre kun bruger ord er almindeligt anvendt i det engelske sprog . Denne test virker også for dem i andre lande . Brugere har også mulighed for at kopiere og indsætte deres resultater på deres blogs , personlige hjemmeside eller social networking profiler .

skriver Test

Denne hjemmeside er meget mere end bare tests. Det giver dig mulighed for at forbedre dine skrivefærdigheder gennem certificering kurser , software og spil . Brugere kan teste deres skrivefærdigheder ved at tage skrivefærdigheder prøve . De har evnen til at indstille tiden , og den tekst, de vil skrive om . Typning certifikat kursus tillader maskinskriver for at bevise deres evner til deres nuværende arbejdsgivere . En $ 9,90 kræves betaling for at tilmelde dig dette kursus . Brugere har også mulighed for at spille gratis spil som Keyman skrive spil , Bobbel skrive spil og Keybricks Typing Game til at forbedre deres færdigheder . De har også mulighed for at købe TypingMaster software til 39,90 dollar , eller at downloade en gratis prøveversion . Det skriver Test Webstedet indeholder også yderligere oplysninger om blindskrift , hvor alle fingre rører tastaturet .

Lær 2 Type

Denne hjemmeside giver også en gratis skrive test for computerbrugere . For at tage testen , skal de skrive afsnit vises i en afmålt mængde tid . Når de gennemfører testen , de skal klikke på " Test mig " knappen for at modtage deres resultater . Hjemmesiden så tester brugerens skrivehastighed og nøjagtighed sammen med at give en evaluering af ydeevne. Brugere har også mulighed for at udskrive en gratis Typing Certifikat til rammen i deres kontor eller hjem . Ved at registrere med Learn 2 Type , har brugere adgang til ressourcer , der giver dem mulighed for at overvåge deres resultater og fremskridt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan måle på SD-kortet skrivehastighed 

Kommentarer

Code:
change