historie kabelmodemmer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-11

Kabelmodemer give en mulighed for folk til at bruge internettet . De giver high-speed internetadgang og digitale tv-signaler benytter samme kabelmodem enhed . Kabelmodem opstod i 1990'erne , men deres rødder kommer fra kabel- tv

Tidlig fjernsyn

Kabel -tv begyndte i 1948 som en reaktion på den dårlige modtagelse af antenner . Kabelteknologi udviklet over årtier, og udvidet til at omfatte tusindvis af digitale kanaler . Med fremkomsten af internettet og det voksende antal af tv-signaler deler den samme elledninger , der er nødvendige kabel-selskaber til at udvikle en metode til at sortere ud rod .

kabelmodem

I 1990'erne var internettet eksplosionen nåede mange hjem og kabel-selskaber reagerede ved at integrere tv og internet -tjenester sammen med kabelmodem . Modemet vil modtage datasignaler fra lande uden for hjemmet og adskille dem i Internet og tv- signaler , så borgerne kan bruge begge på samme tid .

DOCSIS

I 1997 blev Data Over Cable Service Interface Specification ( DOCSIS ) 1,0 en ny standard for kabelmodem . Fra 2010 , DOCSIS 3,0 øger mængden af upstream og downstream båndbredde . Brugere kan se tv og bruge internettet, og kombinere disse funktioner med trådløs teknologi uden at have nogen tjenester forstyrre hinanden .


Previous:nothing Next:forskellen mellem inkjet & deskjet 

Kommentarer

Code:
change