hvad er en DataTraveler flashdrev ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-09

Transportable USB- drev er en populær og nem måde at dele data mellem computere . De er små hukommelsesenheder , der er kompatible med alle computere med en USB- port . Kingston Technology producerer en serie af USB -flash -drev hedder DataTravelers

usikrede Drives

Kingston Technology producerer syv sorter af DataTraveler , der falder i " simple " kategorien . Det betyder, at drevet ikke har nogen indbygget metode til at forhindre andre i at få adgang til filer , hvis de har drevet . Disse drev varierer i størrelse fra 2 til 256 GB .

Secured Drives

Kingston tilbyder tre sikrede drev . Disse er opdelt i to kategorier . Personlig sikkerhed drev anbefales til standard forbrugerne og tilbyde basale sikkerhed beskyttelse , såsom en adgangskode krav om at få adgang til filer . Det enterprise-level -drevet tilbyder 256- AES kryptering . Fås i følgende størrelser er fra 2 til 32 GB . Disse drev bære en højere pris og tilbyder en højere grad af sikkerhed for brugerne .

hvor de vil købe

Du kan købe Kingston drev direkte fra producentens hjemmeside . Du kan også købe dem via mange online- forhandlere , der sælger computeren eller kontorartikler . De fleste computer og kontor-forsyning butikker med fysiske lokaliteter vil foretage disse drev så godt, men de ofte har højere priser end de online-forhandlere .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter hovedet på en iP4000 printer 

Kommentarer

Code:
change