hvad er en bundkort - stil bundkort ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-25

Computere er afhængige af en række komponenter til at køre effektivt . Disse komponenter skal tilslutte eller kommunikere med hinanden for at fungere . Et motherboard-stil bundkort er afgørende for denne opgave

Definition

En bundkort er en printplade i en computer, støtter og forbinder elektroniske komponenter ved hjælp ledende veje , eller elektrisk ladede stier . Et motherboard er en type eller stil bundkort , og er ofte betragtes som den primære bord i computeren.

Historie

Før mikroprocessor blev opfundet , computer -komponenter typisk tilsluttet et separat kredsløb med sæt af slots , der var knyttet af ledninger . Perifere enheder og computerens hukommelse fik hver tilknyttet særskilte kredsløb . I slutningen af 1980'erne og begyndelsen af 1990'erne , var bundkortet redesignet til at huse periferiudstyr og fungere som en mount eller fysisk tilslutningspunkt for andre komponenter . Nogle selskaber, bidraget til at forbedre funktionerne i bundkortet var Orchid Technology , Mylex , AMI og Elitegroup .

Funktion

Bundkort-stil bundkort fysisk forbindelse til CPU , eller centralenhed , af computeren , og hovedhukommelsen systemer . Anordninger , der anvendes til ekstern lagring , såsom adaptere , lyd -controllere og mange andre enheder , kan oprette forbindelse til bundkortet via kabler eller kort , der passer til udpegede bundkort slots .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere CF kort 

Kommentarer

Code:
change