hvad er en processor tråd ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-19

En tråd er en instruktion en processor modtager fra software . Det er den mindste enhed i forarbejdning, som et operativsystem giver en CPU . Tråde opdelt edb -programmer i to eller flere forskellige opgaver . Dette giver processoren større fleksibilitet i den måde den udfører instrukser

Funktion

Ifølge Microsoft , tråde er en del af større enheder for programmering kode kaldet " processer . " Threads inden for en given proces er designet til at dele de ting de behøver for at fuldføre deres opgave , såsom hukommelse , adresse rum og information om processorens tilstand .

Fordele

OSR Online hedder det, at opdele en given instruktion i mindre tråde giver processoren til hurtigt at skifte mellem programmer . Det giver også processoren til at udføre flere opgaver samtidigt . Dette kan resultere i hurtigere ydeevne uden en stigning i processorens klokfrekvens .

Overvejelser

Tråde der ikke må forveksles med CPU-kerner . Mens flere tråde og kerner kan hjælpe computere udføre mange opgaver samtidigt , tråde der findes på niveauet for software, mens kerner er fysiske processorer , mere end én , der kan passe ind i en enkelt CPU .


Previous:nothing Next:hvordan man tilslutte en cpu blæser til vekselstrøm 

Kommentarer

Code:
change