hvad er et grafikkort kort ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-19

Computere kan kun køre samt dele tillader dem til. Et grafikkort kort tillader en computer til at behandle 2- D og 3- D grafik , afspille videofiler og vise pixels . Mens nogle computere har motherboards med om bord grafiske processorer , de fleste computere har brug for et grafikkort kort

Graphics Processing Unit

En Graphics Processing Unit ( GPU ) er ansvarlige for udførelsen meget komplekse matematiske beregninger , der organiserer pixel og vise dem på computerens skærm . GPU'er består af en processor , RAM og en køleenhed . Processoren udfører beregninger og RAM gemmer oplysninger som hukommelse . Køleenheder , såsom varme dræn og fans , at holde processoren fra at få alt for varmt .

AGP , PCI og PCI Express

bundkort er udstyret med porte til grafikkort kort . Der er tre typer af havne : AGP , PCI og PCI Express . AGP , den ældste og langsomste , sender oplysninger fra punkt til punkt . En PCI -port bruger en delt bus , der resulterer i bedre ydelse . Den nyeste type , PCI Express , sender datapakker med en seriel forbindelse og beskæftiger en to -vejs interface . På grund af disse fremskridt , PCI Express er eksponentielt hurtigere end AGP og PCI .

Overvejelser

Grafikkort kort sælges traditionelt mod computerspil mængden. Dog kan omkostningerne til en high-end kort designet til gaming være for stor for en gennemsnitlig computerbruger . Computerbrugere bør overveje, hvad de har brug for en grafikkort kort til og hvor meget de er villige til at bruge , før beskydning af deres penge .


Previous:nothing Next:Dell OptiPlex GX1 specs 

Kommentarer

Code:
change