hvad er forskellen mellem harddisken og flash -hukommelse ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-31

Selv om harddiske og flash -hukommelse tjener samme formål --- de begge gemmer edb-data --- de fungerer på meget forskellige måder . Harddiske indeholder bevægelige dele ; flash -hukommelse er ikke

Hard Drive baggage

Harddiske indeholder flere metallisk diske , kaldet " . fade ", som spin ved meget høje hastigheder --- fleste harddiske tur på 7. 200 omdrejninger i minuttet . En aktuator arm bevæger sig på tværs af plader til at læse eller skrive fra forskellige områder på disken , som computeren kræver det. Aktuatoren lagrer oplysninger på spinning pladerne ved magnetisering regioner disken .

Flash hukommelse opbevaring

Flash -hukommelse virker meget anderledes end harddiske . Med ingen bevægelige dele , er lagret i form af en nul eller en en , alt efter om transistorer i besiddelse af en elektrisk ladning. Ingen afgift udgør en nul , tilstedeværelse af en afgift udgør en én. Dette er , hvordan flash -hukommelse har computerfiler .

fremtid Storage

Som i 2010 , harddiske er stadig den standard opbevaring model for de fleste computere . De holder mere data end flash -hukommelse og kan findes på billigere priser . Mindre typer af flash- hukommelse , som fx USB -flash -drev og kamera hukommelse , er nyttige til formål, harddiske har en hård tid replikerende .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opkræve et Microsoft trådløs mus 

Kommentarer

Code:
change