hvad er lexmark ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-19

Lexmark er en international koncern centreret i Lexington , Kentucky , som giver print -og billedbehandling tjenester . Virksomheden har sine rødder i begyndelsen af 1990 's og beskæftiger tusinder af arbejdere i hele verden

Historie

Lexmark var oprindelig en gren af IBM 's print sektor , indtil opsplitningen i 1991 . Efter opdelingen , holdt Lexmark IBM navn indtil de bliver fuldt uafhængig i 1994 . I 1995 blev virksomheden offentligt handlede .

Produkter

Lexmark producerer en bred vifte af printere og tilbehør . Lexmark var det første selskab til at sælge en sub-$ 100 printer . Pr. august 2010, de sælger inkjet , dot matrix og monokrome printere samt scannere og andre imaging -teknologi .

Strategi

I Lexmarks tidlige år , selskabet solidt plantet sig selv som en overkommelig inkjet printer maker . I slutningen af 2000 's , indledte Lexmark på en mission for at kaste sin tidligere image , som det fordoblet sin markedsandel på over-$ 100 inkjet -printere fra 5 % til 10 % i 2009 . Som det flyttes væk fra billige printere , Lexmark ansat en strategi at producere touch-skærm og Wi-Fi aktiveret printere , og tilbyder flere tilpasningsmuligheder funktioner .


Previous:nothing Next:hvad er en processor tråd ? 

Kommentarer

Code:
change