hvordan du foretager fejlfinding HP Compaq dx2400 microtower skærm

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-25

Uden en god skærm , er det næsten umuligt at gøre dit arbejde , selv om alle de andre komponenter i din DX2400 microtower computer fungerer perfekt . Hvis du har mistanke om et problem med skærmen , skal du tage den med det samme , da display problemer har tendens til at blive værre med tiden . Så snart du bemærker nogen kontrollampe tegn på en skærm problem , som flimrende , eller udstilling skære ud , skal du begynde at lede efter årsagen

Du skal bruge: .
Lille flad skruetrækker


1 .
Løsn fingerskruer , der forbinder skærmen til bagsiden af DX2400 tårnet PC . Stikket på bagsiden af enheden er blå i farven , og ligger langs højre side af tårnet , når du står på bagsiden af det .
2 .
Undersøg stikket på skærmen nøje . Den mest almindelige årsag til skærmproblemer på et tårn computer som DX2400 er en bøjet pin på skærmkablet . Hvis du bemærker nogen af benene er bøjede eller ude af sted , forsigtigt indsætte en lille flad skruetrækker mellem benene til at sætte bøjet pin tilbage på plads .
3 .
Fastgør skærmen kabel . Sørg for fingerskruer er fastgjort så stram som du kan få dem . Hvis forbindelsen ikke er stram nok , kan du have problemer med en intermitterende display .
4 .
Tilslut et andet skærm til DX2400 , hvis du fortsat har problemer . Hvis den nye skærm virker , ved du , at problemet ligger hos skærmen og ikke computeren .
5 .
Log på computeren og højreklik på " Denne computer " ikonet . Vælg " Egenskaber " fra menuen og gå til " Hardware " fanen . Klik på " Device Manager . "
6 .
Klik på plustegnet ved siden af " Skærme "sektionen og højreklik på skærmen er opført der . Vælg " Opdater driver " mulighed for at downloade og installere en ny driver til skærmen .


Previous:nothing Next:kan kulde skader stationær computer tårne ? 

Kommentarer

Code:
change