hvordan du kan opdatere AGP drivere

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-18

Opdatering af drivere på en AGP ( Accelerated Graphics Processor ) videokort kræver at kende navn og brand på kortet er installeret på computeren . De fleste skærmkort kommer med en driver-cd'en, har de nyeste drivere på købstidspunktet . Drivere er løbende opdateret for at hjælpe med at forbedre ydeevnen og er forenelige med den nyeste medieteknologi . , Når du opdaterer skærmkortdrivere er det vigtigt at hente den nøjagtige drivere til kortet . Brug drivere beregnet til andre grafikkort eller operativsystemer kan forårsage betydelige problemer .

Du skal bruge: .
printserver


1
Klik på " Start " knappen på computerens proceslinje , så skriv "Enhedshåndtering "i søgefeltet . bar . Klik på " Enhedshåndtering " i resultaterne for at få et separat vindue med en liste over installerede enheder .
2 .
Klik på " + "-tegnet ud for " Skærmkort "for at finde den type AGP skærmkort installeret , såsom " Geforce 8800 . " Højreklik på skærmkortet navn og vælg " Egenskaber " og derefter klikke på " Drivers " fane i det vindue, der åbnes . Dette vil vise den aktuelle version af den installerede drivere . Skriv denne information til senere brug.
3 .
Åbn en internetbrowser og gå til webstedet for producenten af skærmkortet . Naviger til den sektion, der indeholder " Downloads "eller " Drivers ". Vælg den chauffører forenelig med den video korttype , computerens operativsystem og bithastighed (32-bit eller 64- bit ) .
4 .
Klik på knappen "Download" for at hente drivere til computerens harddisk . Når download er færdig , skal du dobbeltklikke på " Setup " eller " Install "filen for at starte installationen . Følg den guidede anvisningerne indtil installationsguiden , at processen er færdig . Afhængigt af producenten, genstart af computeren , hvis sigte at gøre det for at ændringerne kan træde i kraft .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter processoren i en Dell Studio 

Kommentarer

Code:
change