hvordan kan jeg ændre udskriftsdensiteten på en hp laser 1020 ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-20

Hvis din printer fra HP LaserJet 1022 kommer ud for lyse eller for mørke , vil behovet for at justere udskriftstætheden . Udskriftsdensiteten refererer til den mængde toner, der bruges til at vise sort farve på en side . Hvis dine udskrifter kommer ud for lyse , så udskriftsdensiteten skal øges , og hvis prints er på vej ud for mørkt , så udskriftsdensiteten skal være nedsat . HP LaserJet 1020 har en udskriftstætheden skala fra 1 til 5, automatisk sat til 3 . Du kan ændre udskriftsdensiteten fra printeren egenskaber. Når du har ændret udskriftstætheden , skal du måske til at gøre mere justeringer, indtil udskrifterne vise sig præcis som du vil have dem
en .
Klik på " Start ", skriv derefter "Devices og printere "og tryk " Enter " på tastaturet . Dette åbner tilsluttede enheder skærmen herunder tastaturer , skærme og printere .
2 .
Højreklik på HP LaserJet 1020 og klik på " Egenskaber ".
3 .

Klik på " Konfigurer " fanen .
4 .
Klik og træk " Udskriv Density " skyderen til venstre for at sænke tæthed eller til højre for at øge tætheden . De mørkeste indstilling er på " 5 " og " 1 " er den letteste indstilling .
5 .
Klik på "Anvend "og derefter " OK "for at gemme ændringerne . Prøv at udskrive et dokument, for at se om udskriftsdensiteten nu er sat korrekt for din præference . Hvis det ikke er , skal du gentage disse trin justere skyderen mere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udskrive med bluetooth 

Kommentarer

Code:
change