hvordan man åbner en imac sag

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-10

Udskiftning af hardware på en iMac kræver adskillelse af computeren til en vis grad . At få adgang til hardware på iMac er en udfordring . IMac er designet til at være kompakt med alle systemkomponenter i samme kabinet som LCD-skærmen . Det eneste hardware , der er let tilgængelig er den RAM ( Random Access Memory ) . For at fjerne enhver anden hardware komponent , skal du helt afmontere iMac ydre beklædning for at åbne det

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
Antistatisk håndledsrem .
Kreditkort .


1 .
Luk iMac , skal du tage strømkablet og placere computeren med forsiden nedad på et fladt underlag. Vedhæft en antistatisk håndledsstrop på den ydre beklædning af iMac for at undgå elektrisk beskadigelse af computeren .
2 .
Find RAM dække langs bunden panel af computeren . Fjern de seks Phillips-skruer sikrer det . Anbring computeren ansigt op . Spred fastholde låsene på begge sider af hver RAM -modul . Træk hvert modul ud af sin hukommelse slot og sæt den til side .
3 .
Find den store slot der ligger over " iMac "logo , der spænder over bredden af computeren . Find den bevarer låsene inde i åbningen . Låsen er omkring to inches fra hver side af computeren . Indsæt et kreditkort i hver lås for at frigøre det
4
Løft bagpanelet af iMac sagen delvist . to kabler er fastgjort til bagsiden, . Løft bagpanelet indtil disse kabler , til mikrofonen og kameraet , er synlige . Afbryd de to kabler fra bagsiden . Fjern bagpanelet helt fra den bærbare computer . Dette afslører den interne indholdet af iMac .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere SDRAM 

Kommentarer

Code:
change