hvordan man bruger dial - up på Acer Aspire One Laptop

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-08

Acer Aspire One er en billig netbook beregnet til bærbarhed . Denne laptop computer er blottet for de fleste eksterne hardware ( herunder en CD /DVD-drev ) og har en mindre skærm , tastatur og musemåtte end en typisk bærbar computer . Dog kan en bruger oprette forbindelse til internettet med computeren , selvom en adapter er nødvendig at bruge en dial-up internetforbindelse

Du skal bruge: .
USB til dial- up -adapter
. Telefonkabel .
Dial- up installations-cd'en .


1 .
Slut den bærbare computer til et trådløst internet kilde forud for oprettelse af en opkaldsforbindelse . Dette er nødvendigt , da der ikke er CD /DVD -drev på computeren . Du typisk kan få gratis Wi-Fi adgang på caféer , restauranter , skoler eller hoteller .
2 .
Gå til webstedet for producenten af USB til dial-up -adapter . Find selskabets support webside , skal du gå til " Downloads og drivere "eller en lignende overskrift , vælg derefter din adapter og klik på driver download . Når filen er downloadet til computeren , skal du dobbeltklikke på den for at indlæse installationsguiden . Følg anvisningerne i guiden til helt at installere driveren på computeren .
3 .
Sæt USB-enden af adapteren i en af USB -portene på Acer Aspire One ( der er tre på computeren ) .
4 .

Slut telefonen linje fra væggen i det åbne telefonlinje forbindelse port på den anden side af adapteren .
5 .
Download dial-up software ( du nødvendigt at slutte Acer til en lokal Ethernet eller Wi-Fi-forbindelse til at gøre dette, kaffe butikker, restauranter , hoteller og biblioteker tilbyder typisk Wi-Fi ) . Dette er opnået ved dial-up udbyderens hjemmeside gratis ( typisk Netto Nul eller Juno ) . Vent , indtil installationsguiden belastning på skærmen.
6 .
Accepter licensaftalen , og klik derefter på " Næste " for installationen navn og placering . Vælg din aktuelle placering ( vælg den by, stat og postnummer ) . En liste over lokale telefonnumre vises . Vælg et telefonnummer med det samme områdenummer som Deres ( for at undgå lange afstande afgifter ved tilslutning til internettet) . Angiv en adgangskode for at få adgang til internettet og vælg " Fortsæt ". Klik på " Install " og dial-up software installeres på computeren .
7 .
Start dial-up forbindelse software , skal du indtaste det ønskede password og klik på " Connect ". Acer bærbar nu er forbundet til internettet .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer en bærbar computer til vga 

Kommentarer

Code:
change