hvordan man kan fastsætte en baggrundsbelysning på en bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-28

Den CCFL ( koldkatode lysstofrør ) baggrundslyset er en lang , smal lampe, der lyser LCD -panelet i en bærbar computer . Lyset fra lampen er jævnt fordelt over panelet ved hjælp af flere lag af film til at producere billeder på skærmen . Symptomer på baggrundslyset fiasko omfatter halvmørke , flimrende , rødlig eller grønligt skær , eller en lav summende lyd stammer fra LCD-skærmen . For at erstatte de Baggrundslampen i din bærbare computer , bliver du nødt til at tage ud af skærmmodulet og midlertidigt tag LCD -skærmen fra den bærbare 's shell . Før du starter , bære en antistatisk håndledsstrop for at forhindre at beskadige komponenter , og sørg for at have tid nok til at samle den bærbare helt

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Plastic lineal .
Udskiftning CCFL baggrundsbelysning .
Antistatisk håndledsrem .
Produktets dokumentation .
Loddekolbe og loddetin.


1 .
Luk den bærbare computer , fjern strømkablet og fjern batteriet . Placer den bærbare computer på en plan overflade i et godt oplyst område
2
Fjern gummi faner for at få adgang skruer på skærmen falsen-. plastik rammen der grænser op til panelet . Lirke åbne faner ved hjælp af en spids værktøj og fortryde alle skruer langs af rammen . Læg alle gummi faner og skruer i en lille beholder , og holde dem væk fra arbejdsområdet .
3 .
Tag ringen . Brug en lang , flad redskab, såsom en plastik lineal eller en flad skruetrækker til at løsne rammen . Træk på rammen øverst på den bærbare computer låget for at adskille den fra bagsiden skallen , og sæt den flade ende af værktøjet i revnen . Hold indgivet værktøjet og adskille stel fra alle sider for at frigøre det fuldstændigt. Du vil se nøgne LCD -panelet holdes på plads , der er knyttet til et metal beslag med skruer .
4 .
Fjern skruerne til at løsne LCD -panelet fra den bærbare 's shell . Du kan have at fortryde 03:58 skruer fra hver side af panelet , afhængigt af laptop producent og model . Fjern alle skruer og vippe skærmen frem mod tastaturet . Resten panelet nedad .
5 .
Tag kabel, der forbinder skærmen til inverter board . Denne komponent er knyttet til bunden af LCD -panelet og er ansvarlig for at levere strøm til baggrundsbelysningen lampen. Træk forsigtigt i plastic samling i slutningen af frekvensomformeren at trække kablet . Træk ikke i selve kablet .
6 .
Tag videokablet . Videokablet er en tynd , bånd-lignende arrangement , ofte tapede til bagsiden af panelet . Træk i plast ende af kablet for at afbryde LCD-panelet fra CPU'en .
7 .
Afmonter Baggrundslampen boliger fra panelet . Husene kan være knyttet til en side eller bunden af skærmen , og holdes på plads med lim , clips , kroge eller andre låsemekanisme . Afhængig af bærbar model , skal du måske til at manøvrere på forskellige måder for at fortryde den vedhæftede fil .
8 .
Fjern Baggrundslampen fra sin bolig . Hold den lange smalle lampen og fjern forsigtigt silikone hætter fra begge ender . Næste , afmontér kabler fra begge ledninger ( ender ) ved klipning væk eller Desoldering . Lampen er nu klar til at blive udskiftet .
9 .
Bring nye lampe og lodde forbindelser til både fører og erstatte silikone caps . Fastgør nye lampe til huset og montere det tilbage på LCD -panelet . Organisere skærmmodulet ved at sætte alle kabler, du løsrevet fra frekvensomformeren og skærmen , og montering af skærmen og samle ringen .

gode råd og advarsler


 • Make sikker på at du ikke har nogen rester stykker efter samles igen den bærbare computer .
 • Skil ikke din bærbare computer , hvis du ikke er sikker på processen .


 • Previous:nothing Next:Sådan fejlfinder du en hk laser jet 5si   

  Kommentarer

  Code:
  change