hvordan man kan genoprette ibm thinkpad T42

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-18

Vira , malware og spyware kan nogle gange gøre en Windows- operativsystem ( OS ) ubrugelig . Hvis Windows OS på IBM ThinkPad T42 er blevet ødelagt eller smittet med svære at fjerne virus , kan din eneste mulighed være at genoprette den bærbare software til fabriksindstillingerne og starte forfra . Heldigvis er dette nemt at gøre på en ThinkPad T42 laptop
1
Brænd eller sikkerhedskopiere vigtige filer, før du starter genvinding af dit IBM ThinkPad T42 på en cd eller dvd . Sikkerhedskopiere datafiler alene og ikke de programmer på computeren .
2 .
Luk den bærbare computer. Tilslut AC adapteren til T42 bærbare pc.
3 .
Genstart computeren og tryk på " Access IBM " -knappen ovenfor den øverste række af taster på dit tastatur , når du første gang ser IBM logo skærmen. Den rigtige knap på tastaturet afhænger af den model ThinkPad du ejer .
4 .
Tryk på ned-piletasten til at flytte cursoren til " ThinkPad Product Recovery Program ", og tryk på "Enter " tasten . Når " ThinkPad Recovery Menu " vises , skal du trykke på " F11 " tasten for at starte genopretning og gendannelsen .
5 .
Følg anvisningerne på skærmen for at genoprette ThinkPad T42 hardware indstillinger og software til fabriksindstillingerne. Når du bliver bedt om at gøre det , trykke på en tast på tastaturet for at genstarte den bærbare computer. Tillad genrejsningsprocessen at afslutte og vente på computeren til at starte i Windows .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg udvide hukommelsen i en gateway w6409 eMachine ? 

Kommentarer

Code:
change