hvordan man kan kontrollere magten trække på en pc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-14

Effekten , eller " forbrug ", er af særlig betydning for brugere af bærbare computere , fordi batteriet er begrænset . Mens den bærbare computer er tilsluttet en stikkontakt , strømforbruget er umærkelig, fordi strømkilden er næsten ubegrænset . Men når den bærbare computer er på batteri , der kun strøm , forbrug er altid på sindet . For at lette bekymringer , Microsoft indeholder et værktøj i Windows 7 , der automatisk kontrollerer strømindstillinger på pc'en og komme med forslag til at reducere forbruget
1 .
Klik på Windows kuglen logoet nederst på skrivebordet for at vise menuen Start . Klik på " Control Panel " i menuen for at åbne et vindue .
2 .
Skriv " fejlfinder " i søgefeltet i øverste højre hjørne af vinduet . Klik på " Fejlfinding ", når det vises i søgeresultaterne i midten af vinduet .
3 .
Klik på " Forbedre strømforbrug " under " System og sikkerhed " sektion, der åbner en dialogboks .
4 .
Vent , mens Windows 7 operativsystem kontroller og prøver for strømmen på pc'en . Det vil vise eventuelle problemer findes, såsom "Vis lysstyrke er for høj , " i dialogboksen og giver muligheder for at løse dem automatisk eller manuelt .


Previous:nothing Next:virkningerne af en dårlig lcd inverter 

Kommentarer

Code:
change