hvordan man kan kopiere CF kort

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-25

Et CF -kort , hvilket er en forkortelse for " Compact Flash kort , " er en flash storage enhed, der bruges af nogle ældre digitale kameraer og anden elektronik til datalagring . En Compact Flash kort virker ligesom et SD -kort , hvilket er en slank flash lagringsenhed almindeligvis anvendes i digitale kameraer , men er meget større og har ofte hurtigere læse og skrive hastigheder . Alle data lagres på et CF -kort kan kopieres til en computer ved hjælp af en Compact Flash -adapter og et USB- kabel

Du skal bruge: .
CF -kort adapter
. USB -kabel .


1 .
Køb et CF-kort adapter , der gør det muligt for Compact Flash kort til at oprette forbindelse til en computer via USB . Nogle adaptere har en USB- stik indbygget i enheden . Andre er stand-alone enheder, der bruger en flytbar USB-kabel .
2 .
Indsæt CF kortet i adapteren , sæt derefter adapteren i computerens USB -port.

3 .
Vælg " Åbn mappe ", når handlingen prompten vises efter computeren genkender CF-kortet . Tryk på " Ctrl + A " for at markere alle filerne på CF kortet . Klik et vilkårligt sted på skrivebordet , og tryk derefter på " Ctrl + V "for at kopiere alle filerne til din computer .


Previous:nothing Next:geninstallation af Windows XP Kingston Data Traveler driver 

Kommentarer

Code:
change