hvordan man kan låse en Dell Dimension 4550 bios

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-25

Det er ikke ualmindeligt, at en gammel computer som Dell Dimension 4550 at have en låst BIOS . Dette skyldes, at den tidligere ejer satte en adgangskode på BIOS og forsømte at fjerne det , før sælge computeren . At foretage visse ændringer i din Dell Dimesnion 4550 , såsom startrækkefølgen , skal du være i stand til at få adgang til BIOS . CMOS chippen indeholder oplysninger om BIOS , herunder adgangskoden . Ved at fjerne CMOS batteriet , vil CMOS chippen glemmer adgangskoden , der vil låse BIOS
1 .
Sluk for computeren og fjern strømkablet .
2 .
Skub sagen ud af computeren . Før du rører ved elementer inde i computeren , skal du trykke en umalet område på computeren for at forhindre elektrostatisk afladning ( ESD ) .
3 .
Find CMOS-batteriet på bundkortet . CMOS-batteriet ligner en sølvmønt . Det svarer til et ur batteri , undtagen meget større . Forsigtigt løfte det ud af sit slot med fingrene .
4 .
Vent i 30 minutter, og derefter sætte den CMOS-batteriet ind i rillen . Skub sagen tilbage over computeren tårnet , skal du sætte strømkablet i , og tænd for computeren . BIOS er nu låst op .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding HP Compaq dx2400 microtower skærm 

Kommentarer

Code:
change