hvordan man kan opgradere en bærbar computer til wi - fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-06

Bærbare computere mangler en intern løsning til Wi-Fi, såsom en Network Interface Card ( NIC ) , kan stadig få adgang til internettet trådløst uden behov for komplekse installation af enheder, der kræver åbne din bærbare computers sag og tømme garantien . Du kan installere og bruge en ekstern Wi-Fi USB dongle til at få adgang Wi-Fi- netværk , og ingen tidligere erfaring med trådløse netværk er nødvendig. Du skal have USB-dongle 's installeringsdisken på hånden , men ingen andre værktøjer kræves

Du skal bruge: .
Wi-Fi USB dongle .
Installationsdisk .


1 .
Udnyt en ekstern Wi-Fi USB dongle til at opgradere din bærbare computer og aktivere Wi-Fi adgang . Indsæt installations-cd'en , der fulgte med Wi-Fi USB dongle i din bærbare computers diskdrev .
2 .
Følg vejledningen på skærmen auto-installationsguiden , der vises . Vælg " Næste " for at acceptere licensaftalen . Klik på " OK " når det er relevant , og lad guiden til at håndtere arbejdet med at installere drivere og software på din bærbare computer .
3 .
Sæt USB -donglen i en USB -port på din bærbare computer . Afhængig af din bærbare model , vil USB -porte enten på siden eller bag den bærbare computer.
4 .
Vent til din bærbare computer til at genkende den nye hardware . Efter et par øjeblikke , bør en lille status anmeldelse dukker op nederst til højre på skrivebordet område af din computer . Du skal muligvis genstarte computeren for at fuldføre processen før din Wi-Fi USB hardware kan udnyttes .
5 .
Test din eksterne Wi-Fi USB dongle ved at forsøge at slutte sig til et trådløst netværket . Klik på det trådløse ikon på din bærbare computers skrivebord. På en bærbar computer , der kører Windows , er dette ikon på højre side af bunden værktøjslinjen og synes at ligne en desktop skærm med Wi-Fi bølger , der kommer ud af siden . På en Mac der kører OS X , er ikonet på højre side af den øverste værktøjslinje ved siden af volumen ikon . Det ligner et sæt af Wi-Fi bølger bevæger sig opad .
6 .
Vælg navnet på det trådløse netværk , du ønsker at deltage fra de tilgængelige trådløse netværk liste, der vises efter at have klikket på trådløse ikon . Disse er de trådløse netværk , du kan deltage , der er inden for rækkevidde af din USB dongle . Husk, at disse er en blanding af private og offentlige netværk , så hvis du ikke har en adgangskode til et privat netværk , bør du kun forsøge at tilslutte dig offentlige virksomheder.
7 .

Indtast adgangskode til netværket, når du bliver bedt om , hvis du vælger at få adgang til et privat netværk . Klik på " OK ".
8 .
Vent et øjeblik . Du vil modtage en opdatering fra i nærheden af dit trådløse ikon , der indikerer, at du har held tilsluttet sig netværket ved hjælp af din eksterne Wi-Fi USB dongle .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en usb bro kabel 

Kommentarer

Code:
change