hvordan man kan optage live tv ved hjælp af en pc

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-16

En computer , i modsætning til et fjernsyn , er i stand til at optage tv- programmer , der vises på dens skærm . Med en tv -tuner til pc'er og software , der følger med tuner kan du se og optage tv-udsendelser på din computer . Optagelsen vil blive gemt på harddisken , hvor det kan tilgås når som helst . En ekstern digital tv-antenne eller en forbindelse fra en kabelboks eller satellitmodtager er nødvendig for at modtage et tv- signal

Du skal bruge: .
USB tv-tuner
. HDMI -til-mini-jack kabel .


1 .
Sæt USB- tv- tuner er stik ind i en USB-port på pc'en . Tilslut strømkablet til AC stik til strøm , hvis USB- tv- tuner ikke tager sin magt direkte fra computeren .
2 .
Dobbeltklik på anlæggets disksymbolet . Dobbelt -klik på ikonet for den installationsprogrammet indersiden af installationsdisken 's vindue, der er dukket . Følg vejledningen præsenteres på skærmen for at installere tv- tuneren programmet på computerens harddisk . Skub installationsdisken fra diskdrevet , når det gøres ved at højreklikke på ikonet og vælge " Skub ud . " Fjern installationsdisken . Genstart pc'en for at undgå konflikter , der kan opstå med Windows-operativsystemet .
3 .
Sæt en ekstern digital tv-antenne i antennen stikket på USB- tv tuner , eller tilslutte den ene ende af HDMI -til-mini-jack -kablet i HDMI output kabelboks eller satellitmodtager og den anden ende i mini-jack indgang USB tv- tuner .
4 .
Start tv- tuner -softwaren ved at vælge det fra " Start "," Alle programmer "pop-up -menuen . .
5
Følg opsætningen kommandoer til at konfigurere tv- tuner -softwaren til din placering-denne vil omfatte indtaste dit postnummer i den rigtige tekst feltet og vælge en harddisk for at spare optagelser . Klik på " Gem indstillinger " knappen når du er færdig med at konfigurere programmet .
6 .
Klik på " Live TV " knappen på tv -tuneren programmet . Klik på " Record " knappen på programmets hovedskærmen for at starte optagelsen live tv-udsendelse . Klik på " Stop " -knappen på programmets vigtigste skærmen, når du er færdig med at optage .
7 .
Klik på " Gem " -knappen på programmets vigtigste skærmen for at gemme liveoptagelse til computerens harddisk . Afslut TV-tuner program, når du er færdig med at bruge den ved at vælge " Afslut " fra "File " drop -down menuen øverst på skærmen .

gode råd og advarsler


  • tv-kanaler kan ændres direkte fra TV- tuner software , hvis en ekstern antenne bruges .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en Toshiba Satellite 2800     

    Kommentarer

    Code:
    change