hvordan man kan reparere en spildt -on laptop

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-20

Det er et problem , at de fleste brugere af bærbare computere kan komme ud for på et tidspunkt , især hvis du bor med små børn . I modsætning til tastaturer bruges med stationære computere , hvis en drink eller anden væske kommer i kontakt med din bærbare computer, mens den er åben , er der et potentiale for reel skade . Der er ting, du kan tage for at begrænse dette, men du bliver nødt til at handle hurtigt

Du skal bruge: . .
køkkenrulle


1
Luk computeren ned . Så snart du er klar over, at væsken er kommet i kontakt med din bærbare computer , slukke den . Eventuelle skader kunne forværres , hvis du forlader din maskine på med magt at køre igennem.
2 .
Afbryd forbindelsen til strømkilden . Hvis din bærbare computer er tilsluttet , trækkes ledningen ud øjeblikkeligt .
3 .
Tænd for computeren på hovedet . Den nemmeste rute for enhver væske , der er blevet spildt på din bærbare i det centrale komponenter er gennem tastaturet . Før angribe problemet med en klud , hold din maskine , så tastaturet er vendt på hovedet , og noget vand kan slippe ud . Hvis du står overfor de mindre fælles problem for at have spildt vand på din bærbare base , skal du holde det på den rigtige vej op .
4 .
Svamp det område , hvor vandet har været spildt med en absorberende køkkenrulle . Undgå fristelsen til at kraftigt tørre eller gnid væk af den resterende væske . Dette kunne plaske falder i indersiden af din maskine . Mens du stadig holder din maskine , så den overflade, hvor væsken var splittet vender jorden , svamp eller ising væk væske , der er tilgængelig .
5 .
Afmonter din bærbare computer. At give din computer den bedste chance for at overleve , det er brusebad , hvis du har den tekniske know-how og er sikker nok til at gøre det , tage kabinettet ud af din bærbare computer . Det vil tørre ud hurtigere .
6 .
Lad din bærbare til at tørre ud . Placer din maskine i et varmt og tørt område i mindst 24 timer.
7 .
Tænd for computeren . Forhåbentlig vil ovenstående trin har gemt din bærbare computer fra enhver skade .

gode råd og advarsler


 • Hvis din bærbare computer ser ud til at være beskadiget efter reparation , tjekke din forsikringer . Du kan blive dækket for vandskade .
 • Forsøg ikke at tænde din bærbare computer på at se det fremskridt , mens det tørrer ud .


 • Previous:nothing Next:hvordan kan jeg ændre udskriftsdensiteten på en hp laser 1020 ?   

  Kommentarer

  Code:
  change