hvordan man kan sammenligne batteri backup -enheder til computere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-24

Uninterruptible Power Supplies ( UPS ) kan yde batteri backup til din computer for at beskytte mod strømafbrydelser . Fordi der er en lang række sådanne enheder til rådighed til en bred vifte af priser , vælge den rigtige UPS til dit behov tager nøje overvejelser

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker

Typer .

Der er mange forskellige og subtile former for UPSes , men de alle koges ned til to grundlæggende kategorier : standby og online . En standby UPS kun opererer off batteri, når den vigtigste strømkilde svigter . En online UPS'en kører på batteristrøm til alle tider og bruger den vigtigste energikilde for at holde batteriet opladet .Standby UPS -enheder kræver tid at skifte mellem højspændingsledning og batteriet , når en strømafbrydelse . Hvis overførslen tid er større end holdup tidspunktet for din computers strømforsyning , så computeren kan lukke ned for tidligt på trods af batteri-backup . Lær din strømforsyning 's " holdup tid " , og bruge det til at vælge en UPS med en tilstrækkelig hurtig " overførsel tid . "Online UPSes behøver ikke at overføre magt, så strømforsyningen er virkelig uafbrydelig . Men disse enheder er dyrere , er mindre energieffektive og generere mere varme end standby typer . De bruges typisk til systemer, der kræver absolut pålidelighed .

Watt og VA Rating

UPS -enheder er normeret til den maksimale effekt belastninger , de kan støtte . De anvendte ratings er angivet i watt og voltampere ( VA ) . Overskridelse en af disse ratings kan forårsage UPS til kort , eller endda potentielt bryde i brand . Hvis en UPS ikke angiver den maksimale watt rating , antager, at det at være 60 procent af VA rating på de fleste .Hvis du har en power-faktor-korrigeret ( PFC ) strømforsyning i computeren , vil dens watt krav være det samme som VA krav. Hvis det ikke er en PFC levering , så ifølge APC de watt krav vil være mellem 55 procent og 75 procent af strømforsyningen 's VA rating .Mål for at vælge en UPS , der er normeret til dobbelt kapacitet, der kræves af din computer system, så den ikke er forpligtet til at operere på fuld belastning konstant .

Batteri

Batteri runtime indikerer hvor lang tid UPS'en vil levere strøm til en given belastning , før batteriet er tømt . Ofte , producenter fremlægge en liste over forskellige belastningsniveauer og deres forventede driftstid . Længere driftstid kan være dyrt , så overvej dine behov nøje . For de fleste brugere , er alt , der er behov nok tid til at gemme arbejde og lukke computeren korrekt .Også overveje den forventede levetid på batteriet og den miljømæssige temperaturer, batteriet er normeret til drift eller opbevares i.

Power Conditioning

Ud over at give magten under strømafbrydelser , kan en god UPS også betingelse strøm leveres til din computer for at beskytte mod overspænding og brownouts . En online UPS giver den bedste conditioning , da det isolerer din computer fra ledningen helt . En standby UPS , kan dog stadig give overspænding beskyttelse og vil ofte angive en Energivurdering i joule . Jo større bølge rating , jo bedre .

Alarmer og software

Din UPS skal advare dig, når hovedafbryderen er mislykkedes , eller hvis batteriet er tæt på at løbe ud . De fleste vil give hørbare alarmer , og vil give et visuelt indikatorer såsom med en LCD- skærm . Nogle UPS -enheder kommer med software , der også kan give advarsler til din computer skærm eller endda e-mail beskeder til folk , der er off-site . Læs op på software, der bruges med hver UPS og beslutte, hvilke funktioner du skal bruge .

antal forretninger

Mest UPSes giver flere forretninger at tilslutte enheder i . Beslutte, hvor mange enheder, du bliver nødt til at forbinde. Overvej at du bliver nødt til at forbinde mindst én computer og dens skærm . Også huske, at hver tilsluttet enhed vil øge belastningen krav .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en Compaq Computer startknap 

Kommentarer

Code:
change