hvordan man kan sætte et brev nøgle tilbage på en HP bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-05

Når en bogstavtast falder ud af din HP bærbar tastatur , behøver du ikke behøver at gå gennem besværet med at udskifte hele tastaturet , eller lider forlegenhed for at bruge en bærbar computer med en manglende nøgle . Disse bærbare nøgler blev foretaget til at komme ud og blive erstattet , og der er kun et par tilføjet trin, du skal fuldføre for at sikre tasten på tastaturet . Det centrale er faktisk tre adskilte dele: den fysiske nøgle , en plastik mekanisme og en gummi fjeder . Den eneste svære del i at erstatte en HP bærbar nøgle er at få plastic mekanisme er forbundet til tastaturet korrekt .

Du skal bruge:
Flathead præcision skruetrækker


1
Placer skruetrækker under en bogstavtast lige ved siden af din mangler en . . Sno skruetrækker indtil tasten springer ud . Fjern forsigtigt nøglen , uden at fjerne plastik mekanisme nedenunder .
2 .
Drej nøglen , du ønsker at geninstallere på tastaturet over , så du kan se nedenunder . Afgiv din skruetrækker mellem nøglen og plast mekanisme , og drej skruetrækker , indtil den mekanisme springer ud .
3 .
Placer plastik mekanisme på den tomme plads på tastaturet . Føl langs kanterne af den mekanisme, indtil du finder nogle rejst stykker på den ene side . Disse rejses stykker skal pege mod tastaturet , så vend mekanismen over , hvis de ikke er .
4 .
Drej mekanisme , indtil det er orienteret nøjagtig samme måde som ordningen om den nøgle, du lige har fjernet .
5 .
Skyd plastiktappene på siderne af den mekanisme , under krogene er placeret på tastaturet . For de fleste HP tastaturer , vil du kun se to oplagte faner stikker ud af den side af ordningen , så skub disse under det korrekte kroge , og tryk derefter ned på den mekanisme, i forbindelse den anden side til tastaturet .
6 .
Placer nøgle over den mekanisme , centrer den i rummet , og tryk ned for at snap det tilbage på tastaturet . Gøre det igen til at erstatte de centrale hætten , du har fjernet tidligere .

gode råd og advarsler


  • Hvis gummi Spring Cup blev beskadiget , og du er ved at erstatte , at så godt , blot placere den i midten af den tomme tastaturet plads , før du installerer den plastiske mekanisme .


  • Previous:nothing Next:fejlfinding af papir rynker i en laserprinter     

    Kommentarer

    Code:
    change