hvordan man kan teste hastigheden på en GPU

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-26

Alle computere , der genererer en video display har en slags Graphics Processing Unit ( GPU ) eller skærmkort . Dette er det stykke hardware , der genererer de billeder , du ser på skærmen . Mange grafikkort for den gennemsnitlige computer er integreret i bundkortet og ikke har afsat ressourcer til TV'et . Men hvis du forsøger at spille en grafiktunge spil , eller udføre avanceret videoredigering , kan du give en højere kvalitet GPU . Heldigvis er det muligt at teste effektiviteten af din nuværende GPU at afgøre , om det er i stand til at køre et program .
1
Naviger til en GPU benchmark hjemmeside ( se Resources ) og download en af dens benchmark ansøgninger
2 <. br >
Dobbeltklik på den hentede programmet, og følg vejledningen under installationsguiden for at fuldføre installationen .
3 .
Start benchmark ansøgningen og klik på " Start " eller " Benchmark " -knappen . Du bliver nødt til at vente flere minutter , mens programmet udfører en række test på din computer for at finde sin grafiske evner .
4 .
Bemærk benchmark resultater , og derefter navigere til Video Card Benchmarks hjemmeside ( se Resources ) . Nogle benchmark programmer er mere grundig end andre , og vil give dig eksempler på spil du kan spille og den højeste indstillinger, du kan bruge til at spille dem .
5 .
Klik mulighed for at "Søg efter skærmkortet "og derefter skrive navnet på skærmkortet i søgefeltet øverst på skærmen , og klik på " Søg " -knappen.
6 .
Klik på linket for din skærmkort og se, hvilke diagram er tændt. High -end grafikkort vil være i stand til at spille næsten alle spil og køre næsten alle programmer , mens mellem-og lav-niveau kort kan støde på vanskeligheder med nogle programmer . Hvis du har spørgsmål vedrørende et bestemt program eller spil , høre de mindstekrav, at bruge det pågældende program .

gode råd og advarsler


  • Hvis du ønsker at spille en bestemt video spil, men dit grafikkort er ikke stærk nok , kan du overveje at købe et nyt grafikkort hvis resten af dine komponenter er stærke nok . Et grafikkort koster mindre end en hel computer og installationen kan være forholdsvis simple .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan teste en ny bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change