hvordan man kan tilslutte en computer til et plasma-tv

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-28

Plasma -TV er en populær type af HDTV skærm teknologi, der almindeligvis findes i store tv på 40 inches eller derover . Computere giver brugerne adgang til video- indhold via video websites som YouTube og tjenester som Netflix , men se videoer på en normal computer skærm kan være besværligt , især hvis du ser en stor gruppe eller på en lille bærbar skærm . Tilslutning af en computer til et plasma- TV kan give mulighed for en bedre oplevelse , når du ser video

Du skal bruge: .
TV-fjernbetjeningen
. Plasma-tv.
Video kabel ( HDMI , VGA , DVI , S-video ) .


1 .
Tjek video output -porte på din computer . Den video output vil blive placeret , hvor du normalt tilslutter din skærm .
2 .
Tjek videoen indgangsporte på plasma -tv . Din computer og fjernsyn skal have en video -interface til fælles at oprette en forbindelse . For eksempel , din pc , hvis der er en HDMI udgang port og plasma-tv har flere HDMI indgange , kan du bruge et HDMI kabel til at forbinde dem .
3 .
Slut den ene ende af de relevante video -kablet til computeren og derefter slutte den anden ende af videokablet til video input på tv'et .
4 .
Tænd for tv'et.
5 .
Brug TV-fjernbetjeningen til at skifte TV'et til den korrekte videoindgang kanal . For eksempel , hvis du satte kablet i HDMI port 2 skal du ændre den aktuelle video input til HDMI 2 på TV . Din computer desktop kan vise på skærmen , så snart du skifter input kanal . Hvis ikke , skal du fortsætte til trin 6 .
6 .
Højreklik på skrivebordet , vælg " Tilpas ", klik på " Skærmindstillinger ", skal du klikke på mærket monitor " 2 " check boksen kaldet " Udvid skrivebordet over til denne skærm " og klik på " Anvend . "

gode råd og advarsler


 • Plasmaskærme klarer sig bedre end LCD-skærme i svagt lys .
 • Plasmaskærme kan blive påvirket af " billedbibeholdelse "eller " skærm brænde ", hvor en statisk billede kan forblive brændt ind i skærmen , hvis den opbevares på skærmen for længe . Af denne grund plasma skærme er ikke så egnet som LCD- skærme til brug som normalt computerskærme . Må ikke orlov statiske billeder på en plasmaskærm i mere end et par minutter .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en bærbar harddisk   

  Kommentarer

  Code:
  change