hvordan man kan udføre fejlfinding på en Compaq Computer startknap

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-23

Når du trykker på " Start " knappen på din Compaq computer , skal pc'en reagerer øjeblikkeligt . Nogle gange , men der er en forsinket reaktion , eller ingen reaktion overhovedet . Hvis du trykker på " Start " knappen og få noget svar , eller hvis knappen virker til tider , men ikke andre , skal du finde kilden til problemet med det samme . Det betyder at åbne kabinettet og omhyggeligt undersøgelse af " Start " knappen og dets komponenter

Du skal bruge: . .
Lille skruetrækker sæt


1
Luk computeren ned og fjerne netledningen fra bagsiden . Tænder computeren rundt , så tilbage er let tilgængelig .
2 .
Fjern fastgørelsesskruer fra bagsiden af computeren sagen . De fleste Compaq computere bruger en holdeskruen i hvert hjørne af sagen .
3 .
Find sagen fjernelse håndtaget og bruge den til at fjerne sagen dækning . Nogle desktop design bruge to faner , en på hver side af computeren . Hvis du har dette design , skal du trykke på de to faner og trække sagen mod dig for at fjerne dækslet . Andre desktops bruge en sag fjernelse løftestang , som du trækker op og glide tilbage . De fleste Compaq tårne bruge dette håndtag system så godt, men med håndtaget på siden af enheden.
4 .
Fjern frontdækslet af Compaq ved at finde små tapper på toppen eller på siden af kabinettet . Skub disse faner ned og fjern forsigtigt frontdækslet.
5 .
Find knappen Start på forsiden af computeren og se på bagsiden af knappen . Der skal være to små ledninger løber på bagsiden af knappen . Stram ledningerne , hvis de er løse , og vedhæfte eventuelle ledninger , der er kommet løs . Løs og fritliggende ledninger er de mest almindelige årsager til Start -knappen problemer .


Previous:nothing Next:hvordan du aktiverer en digital cd samsung ts - h552l driver 

Kommentarer

Code:
change