hvordan man kan udføre fejlfinding på en touchpad der stoppede rulning

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-07

Mange dokumenter og websteder vises flere oplysninger , end det er til rådighed til at læse på en bærbar computer skærm . For at se denne store mængde tekst , er bærbare computere udstyret med touchpads , så du kan rulle op , ned , venstre eller højre i et dokument . Indimellem kan touchpad oplever problemer og ikke giver dig mulighed for at rulle gennem et dokument . Det er muligt at fejlfinde en touchpad for at få rullefunktion fungerer korrekt igen
1 .
Kontroller, at du bruger pegefeltet , hvis rullefunktionen aldrig har fungeret . Nogle rulle ved at skubbe din pegefinger lodret på tværs af højre del af touchpad . Andre laptop touchpads virker ved at skubbe to eller flere fingre vandret på tværs af puden . En anden ændring kræver en cirkulær bevægelse af fingrene .
2 .
Deaktiver derefter aktivere pegefeltet , hvis det ikke i øjeblikket arbejder . Vælg " Start " menuen og derefter klikke på " Control Panel . " I denne menu , skal der være et ikon med touchpad producentens navn. Dobbeltklik på den " Touchpad " ikonet . Tryk på knappen " Enter " tasten på tastaturet for at aktivere pegefeltet.
3 .

Øg touchpad følsomhed , der kan være grunden den bærbare computer er ikke bevæge sig. Klik på " Touchpad " fanen , som kan tilgås via " Mouse "-ikonet . Brug tastaturets piletaster til at øge følsomheden . Test touchpad og justere følsomheden, hvis det er nødvendigt.
4 .
Installer driveropdateringer eller software for touchpad hvis de foregående trin ikke virkede . Besøg producentens hjemmeside og hente en driveropdatering fra produktsiden . Følg anvisningerne på skærmen for at installere driveren . Test pegefeltet for at se om driveropdateringer løst problemet . Konsultere fabrikanten, hvis dette ikke løser problemet .


Previous:nothing Next:et flashdrev & virus 

Kommentarer

Code:
change