hvordan man kan udskrive adresser på et nyhedsbrev

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-14

Tilføj en professionel og let at læse touch til dine nyhedsbreve ved at udskrive modtagerens navn og adresse . Alt det kræver er et par minutter med et tekstbehandlingsprogram , og nogle test ark papir . Før du udskriver adresser på et nyhedsbrev , skal du sørge for at siderne er adskilt, og den sidste side af nyhedsbrevet er klar til at indsætte i printeren

Du skal bruge: .
Afsluttede nyhedsbrev
Blyant .
Lineal.
Blanke ark papir .
Printeren.


1 .
Find den tomme plads på nyhedsbrevet , hvor adressen skal indtastes . Tegn en let blyantsrettelser boks , hvor du vil have adressen skal være. Dette vil være retningslinjen for udskrivning .
2 .
Mål fra hver af kanterne indad mod blyantsrettelser adressefelt og nedskrive målinger . Du er klar til at bruge et tekstbehandlingsprogram til at passe den adresse ind det sted, hvor det vil gå.
3 .
Åbn et nyt dokument i Microsoft Word eller et lignende tekstbehandlingsprogram . I menuen "Filer" klik " Side Set-up " og " Margener " fanen . Indstil top , bund , venstre og højre margen på " 0 . "Dette vil sikre, at dine målinger er korrekte .
4 .
Tab over til det sted på dokumentet, hvor adressen ville gå . Brug målinger til at finde sted i tekstbehandlingsdokument . . Når du har fundet sted , kan du indtaste adressen
5
Indtast adressen ind i tekstbehandlingsdokument Skriv personens navn og tryk på " Enter " , indtaste gadenavn og trykke på " Enter " . skriv den by , stat og postnummer navn og adresse skulle nu være i nogenlunde samme placering som den tomme plads på nyhedsbrevet . Gem dokumentet .
6 .
Sæt et blankt stykke papir i printeren og udskrive en test kopi af adressen . Matche det op til nyhedsbrevet . Hvis det ikke er det rigtige sted , at vende tilbage til tekstbehandlingsdokument og re-position adressen . Udskriv en anden test ark . Gentag indtil testen ark steder adressen i det rigtige sted på nyhedsbrevet.
7 .
Placer nyhedsbrevet i printeren papirbakken , så den vil udskrive i den rigtige retning . Udskriv adressen på nyhedsbrevet .
8 .
ændre adressen til den næste person og print. Gentag indtil alle nyhedsbreve har alle navne og adresser trykt i den rigtige beliggenhed.

gode råd og advarsler


  • Du kan også bruge adressen etiketark med lim til at udskrive og overholde nyhedsbreve .


  • Previous:nothing Next:oplysninger om Toshiba Satellite Pro 430cdt     

    Kommentarer

    Code:
    change