hvordan man opretter forbindelse til en ekstern harddisk trådløst

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-15

Tilslutning til en ekstern harddisk trådløst er ikke nødvendigvis let , især hvis harddisken ikke er en trådløs harddisk . Den nemmeste måde at tilslutte en harddisk trådløst er at købe en trådløs harddisk . Tilslutning af en ekstern harddisk trådløst kræver brug af nogle tredje parts hardware . Harddisken kan tilsluttes til en trådløs router , der er designet til at modtage eksterne harddisk indgange . Alternativt kan en " Wireless USB Hub og Adapter "giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere harddiske og USB- enheder trådløst .

Du skal bruge:
Trådløs router med USB -indgange
. Trådløs USB- hub og adapter .
USB -til-Ethernet -kabel .


1 .
Slut harddisken til en trådløs router med USB -indgange . Mange nyere trådløse routere har USB -indgange samt Ethernet -porte , og er designet specielt til at forbinde printere , scannere og eksterne harddiske . Tilslut den eksterne harddisk til en af USB- indgange på den trådløse router . Stik i den eksterne harddisk og tænde den . Routeren skal automatisk hente den nye enhed , og det bør være tilgængelige via computerens net .
2 .
tilslutte flere eksterne harddiske til en " Wireless USB Hub og Adapter . " Dette stik kan købes i mange elektronik butikker for mindre end 100 dollars. Den kan som regel acceptere fire eller flere USB- enheder . Sæt den eksterne harddisk til USB hub , sammen med andre USB-enheder eller harddiske . Sæt den trådløse forbindelse stick ( den ligner en USB-stick ) i computeren . Sæt USB- hub i og drej den og alle de enheder på . Installer softwaren til USB- hub og i forbindelse med enhederne .
3 .
Køb en USB-til-Ethernet -kabel . Denne indstilling virker for trådløse routere , der ikke har USB- indgange . Sæt den eksterne harddisk ind i kablet USB-port . Sæt den anden ende ( Ethernet -stik ) i routerens Ethernet- port . Drej på harddisken . USB- enheden bør nu være synlig på computerens netværket som en ekstra computer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en lang række pc til en skærm 

Kommentarer

Code:
change