hvordan man opsætter 3 digitale tunere i vista

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-20

Hvis du ønsker at se tv på en Windows Vista- computer , er det muligt at installere en digital tuner ind i systemet . Tuneren har en video -in-tilslutning port , så du kan se indholdet af en antenne , kabel eller satellit receiver . Men hvis du ønsker at se flere programmer på samme tid , kan du installere tre eller flere digitale tunere på det edb-system

Du skal bruge: .
3 digitale tuner kort
. Driver installations-cd'en ( r ) .
Softwareinstallation CD (s ) .


1 .
Sæt den første digitale tuner kort til en af USB-portene på Windows Vista- computer .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en til enheden , og vent til installationsguiden for at indlæse på skærmen . Accepter slutbrugeren aftale , følg derefter instruktionerne på skærmen for at installere driveren til systemet .
3 .
Fjern driveren installations-cd'en fra diskdrevet på computeren , så Indsæt software- installations-cd'en i computeren . Når installationsguiden belastninger , klik på " Næste ", acceptere licensaftalen , så lad installationen navn og placering som det er. Vælg " Install " for at installere softwaren til den digitale tuner .
4 .
Gentag trin 1 til 3 for de to andre digitale tunere på Windows Vista- computer -system .

5 .
Tilslut et koaksialkabel i " Out " -port på den enhed , du ønsker hooked op til det digitale tv- tuner ( såsom en kabel /satellit -modtager eller antenne ) . Sæt den modsatte ende af kablet i " In " port på en af de digitale tuner kort . Udfør denne forbindelse proces med hver af de tre digitale tunere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en spildt -on laptop 

Kommentarer

Code:
change