hvordan man tilslutte en cpu blæser til vekselstrøm

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-19

CPU , eller Central Processing Unit , er hjernen i computeren . Denne chip giver instrukser til resten af dit system . Fordi de arbejder så meget , kan CPU chips blive meget varm og kræver en dedikeret køler , såsom en CPU fan , for at holde dem , der opererer på en effektiv temperatur . CPU -fans og andre enheder er drevet af AC ( vekselstrøm ) magt, som er den type nuværende anvendes i et typisk hjem ledninger setup og benyttes af husholdningsapparater , såsom computere . Du tilslutte en CPU fan til AC ved at installere det i computeren sag .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Lille skål .
CPU fan .


1 .
Strøm computeren ned systemet, hvis det er tændt. Afbryd alle eksterne enheder , såsom printere , skærme eller mus . Afbryde strømmen til computeren fra væggen .
2 .
Åbn computerens kabinet . De fleste tilfælde er afholdt af Phillips-typen skruer . Sæt skruerne i en lille skål eller fad , som du arbejder for at undgå at miste dem . Nyere computere kan have en adgang panel på den side , som vil give dig mulighed for at arbejde på CPU og bundkort uden at skulle skille hele sagen .
3 .
Ground selv . Dette vil fjerne enhver bebyggede statisk elektricitet i kroppen , hvilket kan skade computerens komponenter . Du kan gøre dette ved at røre en stor metalgenstand , såsom en metal stol . En anden mulighed er at bruge en anti-statisk armbånd .
4 .
Fastgør blæseren til CPU'en og kølepladen . Hvordan dette gøres afhænger af din opsætning og fan . Nogle fans simpelthen skrue ind i toppen af kølepladen . Andre måske klip på kølepladen og bundkort med en metal klip . Følg vejledningen, der fulgte med dit CPU fan model .
5 .
Hook CPU blæseren op til AC magt ved at slutte den til computerens strømforsyning . Dette vil normalt være en 4- polet stik på den CPU blæseren side . Find en lignende stikket på strømforsyningen og forbinde de to sammen .
6 .
Luk sagen op og sikkert med skruerne . Tilslut dine enheder. Tilslut computeren til dit hjem 's vekselstrøm .
7 .
Tænd din computer .

gode råd og advarsler


 • Du kan overvåge din CPU temperatur og fan status gennem dit system BIOS eller software .
 • Brug ikke din computer uden en CPU fan . Dette kan hurtigt brænde ud CPU .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan teste den installerede hukommelse   

  Kommentarer

  Code:
  change