kan kulde skader stationær computer tårne ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-25

Desktop computer tårne kan blive beskadiget , hvis koldt vejr dannes kondens på dem , eller hvis computeren er tændt for hurtigt efter at være blevet udsat for meget lave temperaturer

Kondens

Computer tårne indeholder elektriske komponenter, der kan blive beskadiget af kondens. Hvis en computer er blevet efterladt i et koldt miljø , tør nogen frost eller kondens fra det . Tænde en computer , der er fugtigt kunne ødelægge harddisken . Lade computeren varme op først .

Termisk Stress

Drejning på en computer , der er placeret i et koldt miljø vil få det til at varme op for hurtigt , hvilket kan forårsage uoprettelige skader . Desktop tårne er sårbare , fordi de hus på computerens harddisk . PC Guide hjemmeside noter : " Termisk stress er en førende årsag til for tidlig svigt af elektronik komponenter Dette er slemt nok , når komponenterne er hævet fra 70 grader til 150 , når de er hævet fra 0 til 150 er det meget værre . "

Overvejelser

Den PC Guide hjemmeside tilråder, at den tid du vente med at tænde en computer der udsættes for kulde bør afgøres af hvor koldt udstyret . Vent på omkring 12 timer, hvis skrivebordet tårnet har været i et rimeligt kolde omgivelser . Vent 24 timer , hvis computeren tårnet er placeret i under frysepunktet temperaturer .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en ekstern grafikkort med intern video 

Kommentarer

Code:
change