laptop komponenter forklarede

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-08

Laptops kræve bidrag fra en række forskellige komponenter for at fungere ordentligt på en daglig basis . Hver af disse komponenter tjener et andet formål . Hvis en af dem fejler , chancerne er gode , at den bærbare ikke vil fungere

Hardware

En bærbar computer er fuld af vigtige hardware . Central Processing Unit ( CPU ) indeholder instruktioner til resten af computeren . Random access memory ( RAM ) fungerer som maskinens hukommelse bank . Harddisken holder computerens filer . En cd -eller dvd- drev kører diske , mens lyd-og grafikkort strøm til lyd og grafik og trådløse kort giver brugerne mulighed for at køre trådløst internet. USB- og modem porte giver brugerne mulighed for at tilslutte andre enheder til brug på den bærbare computer . En ventilator holder alt fra overophedning .

Keyboard

En bærbar computer tastatur er indbygget i maskinen . Af denne grund er laptop tastaturer vanskelig at erstatte i tilfælde af , at noget går galt . Nogen oplever tastatur problemer burde have maskinen kigget på af en professionel.

Screen

Ligesom tastaturet , er en bærbar skærm monteret på den bærbare computer , og kan åbnes og lukkes ved hjælp af et hængsel , der forbinder skærmen til selve maskinen . Skærme kommer i forskellige størrelser , med større modeller generelt koster mere .

Touch Pad /Mus

Alle bærbare computere er udstyret med touch- pads , der giver brugerne mulighed for at flytte markøren rundt på skærmen . Brugerne kan også vælge en bærbar computer mus , der fungerer på samme måde som en mus til en stationær computer . Laptop mus kan tilsluttes enten via en USB- port eller via en trådløs forbindelse .

Power Supply

Bærbare computere indeholder to separate strømforsyninger . Strømforsyningen forbinder maskinen til en væg udgang til stabil elektricitet. Den bærbare computer batteriet oplades, mens den medfølgende strømforsyning er i brug , og driver maskinen, når adapteren er ikke sat ind i væggen .


Previous:nothing Next:specifikationer for Xerox DocuMate scanner 515 

Kommentarer

Code:
change