skridt til at rense hk 4700n

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-10

Den Hewlett Packard 4700N er en farve laser-jet printer , der kan udskrive op til 41 sider pr minut på den hurtigste udskriftsindstillinger . Den 4700N bruger sort og farve toner , der kan opbygges indeni over tid. Denne opbygning af toner og støv kan kan påvirke udskriftskvaliteten , herunder præparater og tonerpletter på de udskrevne sider . Det 4700N har en rengøring , der kan afhjælpe disse problemer med udskriftskvaliteten . Kørsel af rengøring mode på regelmæssig basis også med til at forhindre disse problemer opstår .

Udskrivning En Rengøring side

Tryk på menuknappen på printerens kontrolpanel . Tryk på pil ned, indtil " Sæt enheds " er fremhævet på skærmen . Tryk på markeringen for at vælge . Tryk på pil ned , indtil " Print Quality " er fremhævet . Tryk på markeringen for at vælge . Tryk på pil ned , indtil " Opret Rengøring Page " er fremhævet . Tryk på markeringen for at vælge . Printeren udskriver en rengøring side, der viser et mønster .

Fuldfører renseprocessen

Tryk på " Menu "knappen for at genindtræde i menuerne . Tryk på pil ned for at markere " Konfigurer enhed ".Tryk på check-mærket knappen . Tryk på pil ned for at markere " Udskriftskvalitet ". Tryk på markeringen knappen . Tryk på pil ned for at fremhæve " Process Rengøring Side . " Tryk på check-mærket knappen . Printeren er færdig med printeren rengøring siden processen .

Opsætning Auto Rengøring

Tryk på " menu " for at komme ind i menuerne . Tryk på pil ned for at markere " Konfigurer enhed ". Tryk på check -mark -knappen for at vælge . Tryk på pil ned for at markere " Udskriftskvalitet . "Tryk på check -mark -knappen for at vælge . Tryk på pil ned for at fremhæve " Auto Rengøring . "Tryk på check-mærke for at vælge . Tryk på pil ned for at fremhæve " Aktiveret . "Tryk på check -mark -knappen for at vælge. Printeren er nu sat op til automatisk at køre renseprocessen efter hver 100 sider er udskrevet .


Previous:nothing Next:GeForce 7600GS vs 7300GT 

Kommentarer

Code:
change