Forskellen mellem Mac-computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-28

Apple tilbyder en række forskellige modeller af Macintosh- linje af computere . Forskellige modeller er beregnet for forskellige typer forbrugere , og det rigtige valg vil variere baseret på dine egne behov

MacBook

MacBook er Apples billigste linje af laptop . Den præcise specifikationer ændres hvert par måneder, men dens rolle forbliver den samme . Den er designet til almindelige brugere til at gennemse og chat på internettet , se film , og oprette cd'er og dvd'er .

MacBook Pro

Konstrueret til en lidt mere strøm end MacBook , MacBook Pro leveres med mere hukommelse , en større harddisk , en hurtigere processor og større skærme . Nogle kommer også med en mellemtone grafikkort for dem , der ønsker at spille spil på deres bærbare computer.

MacBook Air

MacBook Air er designet til mobile professionelle til at være så tynd og let som muligt , mens der ikke på kompromis med ydeevnen . Men den standard build af Macbook Air mangler et dvd-drev .

Mac Mini

Den billigste Mac , Mac Mini er designet med casual brugere i tankerne , og svarer til MacBook i specifikationer . Det kommer ikke med en skærm .

iMac

Apples midrange desktop kombinerer monitor og computer i en enkelt sag . Ligesom MacBook Pro , kommer det med midrange til øverste række skærmkort for dem, der ønsker at spille spil . Skærmstørrelser op til 27 inches er til rådighed .

Mac Pro

Mac Pro , med 4-8 Xeon processor-kerner og understøttelse af op til 32 GB hukommelse , er designet til multimedie-professionelle .


Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere en ældre pc strømforsyning til nyere bundkort 

Kommentarer

Code:
change