HP Pavilion a6000 specifikationer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-11

HP Pavilion a6000 er en AMD-baseret desktop computer sælges af Hewlett-Packard . Denne computer er designet til at køre Windows Vista og er i stand til at køre Windows 7

CPU

Den Central Processing Unit ( CPU ) af en HP Pavilion a6000 er en 2,2 gigahertz ( GHz ) American Micro Devices AMD Athlon 64 X2 normeret til 4200 + total ur hastighed . Denne processor er en dual-core -model , hvilket betyder at det har to processorkerner i en CPU chip .

RAM

Den a6000 leveres som standard med 1 gigabyte ( GB) Random Access Memory . Dette er minimumskravet på RAM for at køre Windows Vista eller 7 . RAM type , der anvendes i denne computer er dobbelt-data rate ( DDR ) RAM . To 512 megabyte ( MB ) chips er installeret , med to tomme RAM slots tilbage på bundkortet til fremtidige opgraderinger . Husk, at en brugt computer ikke nødvendigvis indeholder de samme RAM , at det blev leveret med .

inkluderet Drives

En 250 GB harddisk kører med 7. 200 omdrejninger i minuttet ( RPM ) er standard på dette system . Grænsefladen type , der anvendes af dette drev er Serial Advanced Technology Attachment ( SATA ) . For et optisk drev , kommer a6000 med en digital video disc ( DVD ) forfatter . Optisk drev valgmuligheder varieret , så nogle systemer konfigureret med en dual-layer DVD brænder , en læser og forfatter , eller combo compact disc ( CD) og dvd-drev .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette en AI -fil 

Kommentarer

Code:
change