Hewlett Packard harddisk nyttiggørelse

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-19

En computer eller en harddisk fejl kan være en skræmmende oplevelse . Medmindre du har sikkerhedskopieret vigtige data til et andet drev , der er en chance for, at data kan være meget svært at inddrive fra drevet . Processen med at inddrive en harddisk fra din Hewlett Packard computer er den samme som genoprettelse af data fra alle andre harddisk

Computer manglende

I nogle tilfælde kan en computer ikke uden skade på en harddisk . Hvis din computer ikke har , kan du placere computerens harddisk i en ekstern sag , og tilslutte den til en fungerende computer via en Universal Serial Bus ( USB ) kabel . I de fleste tilfælde, hvis computerens strømforsyning eller hovedbestyrelsen ikke kan dit drev være beskyttet af interne kredsløb . Ser gennem køre for data, du ønsker at restituere sig og kopiere data til en anden lagerplacering .

Software Spørgsmål

I nogle tilfælde er det muligt at uforvarende omskrive en harddisk 's tildeling og fil tabeller . Tildeling og fil borde fortæl din computer , hvor filerne er fysisk placeret på drevet . Hvis dine tabeller er blevet overskrevet , kan du forsøge at gendanne filerne ved hjælp af en af en række kommercielle harddisk nyttiggørelse systemer. Imidlertid kan processen med at inddrive de filer være meget teknisk , så du er bedre stillet under drevet inddrives ved en professionel data recovery service .

Hardware Spørgsmål

Hvis dit drev har undladt på grund af en mekanisk eller hardware problem De data, sandsynligvis stadig intakt på drevet platens . Vil drevet skal repareres , før data kan læses fra drevet . På grund af de tolerancer, der er involveret i , hvor tæt drevets læse og skrive hoveder er til platens , ofte det skal ske i et rent rum . Som sådan , bliver du nødt til at sende din Hewlett Packards drev til en reparation facilitet . Reparationer og datagendannelse i tilfælde af hardware spørgsmål kan være meget dyrt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan dele en enkelt dsl linje 

Kommentarer

Code:
change