Hvad skal jeg bruge min bærbare udlandet ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-23

Ved gennemførelsen din bærbare computer med dig på en oversøisk rejse , det vigtigste ting, du skal være opmærksom på , er den spænding , der anvendes i dit destinationsland , så du kan stadig oplade din bærbare computer batteriet . Andet end dette, der som regel bør ikke være noget problem i at bruge din laptop som er der, hvor du kan rejse til

Sammenligning elektriske systemer

Se på hjemmesider som f. eks kropla. com ( se nedenfor ) for at finde den spænding og den type stik der anvendes i det land, du vil rejse til . Hvis begge er de samme som bliver brugt i dit eget land , så vil det ikke være nødvendigt at købe en spænding konverter eller adapter stik til din bærbare computer 's oplader . Men hvis din bærbare computer blev købt uden for dit hjemland , og du allerede bruger en magt konverter og /eller en adapter stik , sammenligne det elektriske system , der anvendes af det land, hvor den bærbare computer blev købt til din destination land . Hvis du har en dobbelt-spænding bærbare computer, vil du kun behøver at vende for at skifte til en anden spænding , normalt europæisk . Men pas på , at du stadig kan være nødvendigt at købe en adapter stik .

Her finder du konvertere og adapterstik

Køb en konverter og /eller adapter stik i henhold til det elektriske system i dit destinationsland . Du kan finde dette udstyr på et rejsebureau redskaber butik , nogle elektronik butikker ( som f. eks Best Buy eller Radio Shack ) , eller på hjemmesider af rejseprodukt virksomheder som Magellans eller Laptop Travel ( se reference nedenfor ) . Der er universelle adapter , der konverterer fra USA til Europa og Australien stik , og nogle tilbyder endda USB- porte til opladning elektronik .


Previous:nothing Next:hvordan du bruger din bærbare computer til at ringe fra udlandet 

Kommentarer

Code:
change