Hvordan ændrer jeg pæren for en ian np -300 ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-18

Medier projektorer bruges til præsentationer i møder , for at vise skærme så stor som behov eller bare for at se en film derhjemme . Det eneste regulære påkrævede vedligeholdelse er ændringen af projektoren løg hvert par hundrede til nogle få tusinde timer . NEC har designet NEC NP -300 projektor til at gøre processen med at erstatte en pære let at opnå for alle brugere, og standardiseret proces for næsten alle NEC projektorer

Du skal bruge: .
erstatning pære
Stjerneskruetrækker.


1 .
Sluk for NEC NP -300 projektor og trække netledningen ud , når blæseren har slukket. Tillad projektor og pære til at afkøle helt , før du fortsætter.
2 .
Løsn lampedækslet skruen med en stjerneskruetrækker . Skruen er ikke flytbare , men vil være i en fritløbende tilstand , når den er fuldt løsnet . Skub dækslet og skub det at fjerne lampedækslet .
3 .
Løsn de to lampehuset skruer med en stjerneskruetrækker . Disse skruer er heller ikke flytbare og vil være i en fritløbende tilstand når den er fuldt løsnet .
4 .
Træk lygtehuset lige ud fra projektoren .
5 .
Skub den nye lampehuset enheden i projektoren , hvori det sikkert i soklen . Stram de to lampehuset skruer for at sikre lygtehuset .
6 .
Sæt lampedækslet , strammere lampedækslet skruen for at fastgøre dækslet .

Tips og advarsler


 • NEC hjemmeside en liste over NP -600 manual under NP -300 projektor manualer . Disse to projektorer er meget ens , og manual giver brug og vedligeholdelse skridt , der gælder for NP -300 .
 • Projektor pærer og de omkringliggende områder naa temperaturer , som kan forårsage alvorlige forbrændinger . Rør ikke ved pæren eller interne komponenter , før de er kølet helt af.


 • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner harddisken ud af en Seagate FreeAgent 750   

  Kommentarer

  Code:
  change