Hvordan installerer jeg smart boards ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-02

Interaktive whiteboards eller SMART Boards , er hurtigt at erstatte tavler i klasseværelserne . Forbundet til computere og projektorer , give mulighed for intelligent bestyrelser lærere og studerende til at interagere på måder , der var uhørt for blot få år siden . Du kan finde interaktive whiteboards , der sætter på et gulv mount , men den bedste metode til SMART bord installationen er at montere dem på væggen i klasseværelset . Denne metode resulterer i færre ledninger at falde over . Det er også meget nemmere at holde SMART boards orienterede og operationelle .

Du skal bruge:
Level
. Wall ankre .
Skruetrækker .
Bor og borehoveder .


1 .
Mål 78 inches op fra gulvet på væggen , hvor du planlægger at installere SMART Board . Dette er den anbefalede højde for SMART Boards , men hvis yngre studerende bruger brættet , kan du sænke bord i overensstemmelse hermed .
to .
Mark 5 inches nedenfor denne linje for de steder af muren-skinne . Niveau skinnen mod væggen . Fastgør det med fem forankret skruer . For at gøre det lettere at starte skruer , bore huller i væggen . Ankrene skal have en 20- pund rating . Vær sikker på slot ansigter op på skinnen.
3 .
Skub beslaget fastgjort til bagsiden af SMART Board ned på væggen skinne . Når det er på plads , bør SMART Board ikke flytte sig fra side til side eller op og ned .
4 .
Træk bunden af SMART Board væk fra væggen omkring en tomme . Træk papiret opbakning fra Velcro kredse placeret på bagsiden af SMART Board lige over bakken . Tryk på den nederste del af brættet fast mod væggen .
5 .
Sæt viskelæderet i sit snit . Placer markører i de tilsvarende slot på bakken af SMART Board .
6 .
Slut kablerne fra SMART Board til computeren . Sluk for computeren . Fastgør DB9 stik til den 9- bens seriel port på SMART Board . Slut sin anden ende til PS /2 tastatur -adapter . Brug denne adapter til at tilslutte med tastaturet slot på bagsiden af din computer . Sæt den ene ende af USB -kablet i SMART Board . Sæt den anden ende på bagsiden af computeren .

gode råd og advarsler


 • Installer interaktive whiteboards , så der er en meget lille genskin på dem . Hvis det er nødvendigt , skal du installere persienner eller overveje at installere SMART boards på en anden væg .
 • Reducer støv i klasseværelset . Hvis det er muligt , fjerne gamle tavler , før du begynder på SMART Board installationen .
 • Hvis det overhovedet er muligt , skal du installere SMART boards , så ingen går i nærheden af ledninger . Ikke alene er dette en trippende fare , men det kan også forårsage skader på ledninger .


 • Previous:nothing Next:hvordan du opretter forbindelse FCP til en udsendelse skærmen ved hjælp af s - video fra bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change