PictBridge problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-23

Udskrivning af billeder og fotografier blev meget lettere og mere tilgængelige på grund af udviklingen af digitale kameraer . Billeder kan uploades fra kameraet til computeren og udskrives hurtigt og nemt . PictBridge , er imidlertid en industri standard, der muliggør direkte udskrivning af billeder fra det digitale kamera til en printer uden brug af en computer . Selv om det giver mulighed for hurtigere og mere effektiv udskrivning af billeder , kan PictBridge snuble på nogle spørgsmål, som kan løses hurtigt

Tilgængelighed

Hvis printeren og brugte kamera angives at være " PictBridge Aktiveret " og udskrivning ikke indlede på grund af en advarsel om, at siger " PictBridge ikke Til rådighed, " der kunne være et problem med USB- tilslutning og PictBridge-indstillingerne . Til fejlfinding , afmontere alle kabler , så tilslut dem derefter . Sørg for, PictBridge -indstillingerne på begge enheder er aktiveret . Endelig genstarte alle systemer ved at koble printeren , slukker sin hovedafbryder derefter tænde for maskinen igen . Så USB- kabelforbindelsen til kameraet kan bruges .

Connections

Digital udskrivning via PictBridge , vil ikke presse igennem , hvis der to eller flere digitale kameraer forbundet til en printer . Dette skaber forvirring om den del af printeren i vælge hvilke udskriftsjob at gøre først , hvorved dets PictBridge evne til at fryse . Fjern alle tilsluttede kameraer , da tilslut kun ét kamera ad gangen for at forfølge et udskriftsjob .

Grænser

Udskrivning via PictBridge kan deaktiveres , når antallet af originale udskrifter der overskrider de angivne maksimale antal sider, der kan blive udskrevet på én gang . PictBridge har tildelt en print mængde, der er på 999 pr parti udskriftsjob , og den bedste måde at løse problemet er at reducere antallet af filer pr parti igen, før trykning . En stor gruppe af billeder kan opdeles i to mindre dele for at sikre, at processen ikke vil blive standset .

Papir

Der er tilfælde, når papiret ikke svarer til den angivne størrelse af billedfilen , at forårsage udskriftsjobbet sættes på hold . For at fortsætte udskrivningen , skal du vælge " Form Feed " valgmulighed .

Tips

Inden der foretages direkte udskrivning af billeder , sørg for, at både printeren og kameraet anvendte PictBridge . Den fotografiske og udskrivning virksomheder, der har overholdt denne standard omfatter Sony , Seiko Epson , Canon , Fuji , HP og Olympus . Dog kan andre mærker har vedtaget denne specifikation , da den først kom ud i 2003 .


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en pc til redigering HD-video 

Kommentarer

Code:
change