Toshiba bærbar adskillelse instruktioner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-25

Selv om det er aldrig en god idé til et ikke-professionelt at forsøge at reparere en Toshiba laptop " under kølerhjelmen , "der er tilfælde, hvor ty til gør- det -selv- metoden er det eneste alternativ . Professionel bærbar reparationer kan være dyrt og med god grund : laptop " kirurgi " er hårdt . Men med god planlægning og forskning , er det muligt for en person handy med elektronik at adskille og gøre nogle reparationer på en bærbar computer

Forskning

En stor del af materialet er tilgængeligt på internettet om adskillelse anvisninger for de fleste bærbare computere , herunder Toshibas . Nogle hjemmesider funktion videoer . Du kan også downloade service manualer , der enten vil omfatte trin-for-trin instruktioner eller skemaer for at illustrere , hvordan den bærbare computer er samlet . Forsøg aldrig at demontere en bærbar computer uden først at lave research på dit mærke og model . Hvis du ikke kan finde alle oplysninger om din laptop , ville det ikke være en god idé at fortsætte . Ligesom desarmere en bombe , der laptops uforsonlige af de fejl , der sandsynligvis vil ske , når du ikke har rekognoscerede landskabet .

Forberedelse

Conduct laptop kirurgi på en stor ren skrivebord overflade, der er godt oplyst . Fastsætte en gummimåtte eller andet blødt materiale for at undgå at ridse plastkasse dækker . Udstyre dig selv med en lille guldsmed 's skruetrækkere , både Phillips og flad type , og fine pincetter . Et forstørrelsesglas er et must . Et digitalt kamera og ark papir og tape er også nyttige . Afsat mere end en times uafbrudt tid til operation . Har nogen reservedele på hånden .

Hold Track

Efter din ressource guider eller service manual , begynder at skille den bærbare computer. Fjern batteriet, harddisk og optiske drev første og sæt dem til side . Vend den bærbare computer igen og begynde at fjerne skruerne fundet på bunden . Som du fjerne en gruppe af identiske skruer , tape dem til et ark " plot " papir og skrive en note til dig selv " Trin 1 : . Sag skruer , 8 " Tage digitale fotografier eller lave diagrammer til at minde dig selv om , hvorledes sagen eller komponenter kiggede på plads .

boring i

Fortsæt for at fjerne skruer og smådele , der vil komme væk, når skruerne er frigivet og tape /mærke dem på grunden papir . På et tidspunkt vil du være i stand til at løsrive tastaturet fra bundkortet ved at slippe den lille fladkabel fra sin plastik stik . Til sidst de to dele af plasthus omkring den bærbare computer vil begynde at trække sig væk fra hinanden . Du skal muligvis forsigtigt slæbebåd eller lirke disse to halvdele fra hinanden . Hvis huset modsætter sig udsendelse , en lille skrue --- et eller andet sted --- er du stadig holder de to halvdele til bundkortet . Nogle af disse skruer kan være næsten umuligt at se eller finde . Må ikke tvinge noget på en bærbar computer . Når alle skruer er blevet frigivet, de dele kommer gratis med lidt besvær. Husk ikke at fjerne noget fra den bærbare 's " krop ", indtil du har taget digitale fotografier som hukommelse joggere .

Gøre reparationer eller udskiftninger

Hvis du forventes at kunne visuelt se , hvad der er galt med en bærbar computer i demonteret denne tilstand , kan du blive i for en ubehagelig overraskelse : vil du ikke være i stand til at observere noget forkert på bundkortet-kredsløb niveau . Der er meget få bevægelige eller mekaniske dele under kølerhjelmen , der er selvbetjening venlig . Du kan finde en AC- adapter port boks, der har knækket bundkortet og er vrikket som en dårlig tand i sin sokkel . Men reparere det selv er usandsynligt, medmindre du er en ekspert elektronik lodning pro . Hvis processoren er loddet til bundkortet stikket , hvilket også vil være umuligt at erstatte . Men du kan opleve, at støv og snavs har indsamlet på kølepladen og ventilator, som let kan udvindes , og det kan faktisk fastsætte en overophedning problem .

Genmontering

Brug dine skemaer , plot noter og fotografier , metodisk samle den bærbare computer i omvendt rækkefølge. Du skal erstatte alle skruer , ingen kan være tilbage ved slutningen. Nogle skruer er " grounding " skruer og skal være på plads for den bærbare computer for at tænde igen .
Tilslut samles bærbare computer, og tryk på " On "knappen for at finde ud af , om operationen var en succes .


Previous:nothing Next:udarbejdet vedligeholdelse af computeren 

Kommentarer

Code:
change