automatisk backup -enheder

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-08

Sikkerhedskopiering oplysninger om din computer er integreret til at beskytte alt dit arbejde i tilfælde af din computer funktionsfejl , en ulykke sker eller en elektrisk bølge , der forekommer som sletter hukommelsen og oplysninger fra din harddisk . Mens der er back- up harddiske , som du kan manuelt overføre alle dine oplysninger til , er der nu automatiske systemer og udstyr, der vil bakke op din computer uden at du behøver at huske at gøre det .

Time Capsule

Apple har en effektiv anordning , der automatisk sikkerhedskopierer oplysninger , der er blevet lagt på din computer hver sæt tid . Dette system kaldes Time Capsule og når det er installeret og konfigureret, vil det igen alt på hele computeren til et eller to terabyte harddisk . Mens den første back-up kan tage en hel nat , afhængig af hvor mange data du har på din computer , hver efterfølgende automatisk back-up erstatter kun nye filer , der er blevet tilføjet til din computer . Du kan indstille Time Capsule til automatisk at sikkerhedskopiere , når du ønsker det , kan det dagligt , ugentligt eller månedligt .

ABS Plus

ABS Plus er en automatisk back-up løsning , som kan bruges på PC computere . Det automatisk backup af oplysninger fra disse computere , som er fastsat af brugeren for bestemte filer og programmer, der skal gemmes og beskyttes i tilfælde af computeren manglende eller en uforudset katastrofe , der forårsager alle de data, der skal gå tabt . Der er også noget på denne back-up løsning kaldet BounceBack Instant pc recovery software , som gør det muligt pc-brugere til at starte deres computere direkte fra back- up enhed , der giver dem adgang til ting , der ikke har bakket op om deres funktionssvigt computer . Denne teknologi er stadig patentanmeldt .

Velocity 2 Server Back-Up

For store virksomheder , der har store mængder af oplysninger, de har brug for at lagre og beskytte på en server , er der automatisk back-up udstyr, som er blevet skabt til netop dette formål . Velocity 2 er et af disse systemer . Det har en dobbelt -disk , som gør kopier af alt på server regelmæssigt , overskriver , hvad der var tidligere på back- up . Da servere er ret store , og oplysningerne om dem er evigt skiftende , denne automatiske server back-up vil gemme oplysninger på et drev og samtidig spare gamle oplysninger på et andet drev til en bestemt periode . Hvis serveren går ned , vil oplysninger fra den tidligere par dage skal bakkes op på dette drev for virksomheden at få adgang til og sætte på en ny , der arbejder server .


Previous:nothing Next:hvordan man wire en cpu fan 

Kommentarer

Code:
change